icon

Jete mäso každý deň?

4. mar 2025

Jedsvate mäso každý deň?

Strana
z2
zmrzlinka2021
4. mar 2025

Nie.
Pre zdravie je skôr vhodná rastlinná strava.
Mäso mi nechutí.
Z mäsa sa nenajem

annyejnji
4. mar 2025

ja mam veľmi rada kremove rizota (tekvicove, paradajkove, syrove..), potom bezne zeleninove rizoto, cestoviny s rôznymi omačkami smotanovymi, paradajkovymi,špenatovymi, potom nejake syry ako camembert, halloumi, oštiepok, palacinky na slano plnene zeleninou (fazuľkami a kukuricou napr.) , kôprovku alebo nejaký prívarok s vajíčkom, zeleninove vegetarianske mäsa so zeleninou atď., tofu, dhal s ryžou, placky (karfiolove su uzasne s cesnakovo-jogurtovym dipom), cuketu plnenu zeleninovou zmesou zapekanu, potom namiesto masa k nejakej prilohe fasirky z kapustuty, alebo fasirky z mrkvy, zapekany karfiol a mnoho dalsieho :D ja jem velmi malo mäsa

annyejnji
4. mar 2025

a velmi zdrave su strukovinove jedla a tvarohove plnky :3

sevrin
4. mar 2025

Nie, som všežravec. Žrať maso každý deň by mi nechutilo.

maxalla
4. mar 2025

Nie. Tak raz - dvakrát do týždňa. Tak mi to stačí.

martinkatinka
4. mar 2025

Nie. A to teda ani sunku a salamu moc nejedavam. Nechuti mi to... My mame radi zeleninu, ja zas milujem pecivo, bez toho by som bola hladna.

maria1310
Autor odpoveď zmazal
akinomel
4. mar 2025

Nie

panonia
4. mar 2025

Ja nejem len spracované mäso, zdravé čerstvé mäso jem každý druhý deň

maury
5. mar 2025

Nie. Asi dvakrát do týždňa. Stratili sa mi tráviace ťažkosti a zlepšila sa mi aj kvalita pleti.

nelka93
5. mar 2025

Nie nejem mäso každý deň, snažím sa mať aspoň 3krat do týždňa mať vegetariansky alebo aj vegansky deň.

taktotedanie
7. mar 2025

Ak berieme do uvahy sunku tak ano denne
Cirkevny Post nedodrziavam

margotka17
7. mar 2025

Kedy ako, ak ma zaujme niečo z mäsa, tak si dám, ak nie, tak hoci čo iné, často mi stačí polievka či len chrumky PEPE 🫣

Strana
z2