icon

Kde kúpim kvalitný kečup pre deti?

6. máj 2022
Strana
z2
toscania
7. máj 2022

@tykat my kupujeme tiez len tento, obsahuje najvacsie mnozstvo paradajok🍅🍅🍅🍅🍅

tanaalexdenis
7. máj 2022

Ked boli ešte SK kupovali sme v sklenicke Tesco kečup stal tuším v akcií raz 5,10 ten bol tiež výborný no už sa pokazil chuťovo.

smejo111
7. máj 2022

@lucilaines ešte že v skle, určite zdravšia verzia ako v plaste 👍

biolady
7. máj 2022

Tak my sme s dcerou velki kecupovi fanusikovia. Ale nemam rada tie v plaste a take ktore su zahustovane tymi modifikovanymi skrobami, alebo extra prisladzovane. To uz ani nechuti ako kecup. Otma je fajn. Ale ked sme skusili tuto novinku, vraj s farmarskymi paradajkami, uz iny ani nechceme. Perfektny. Urcite lepsia volba ako vsetky kecupy co sme mali doteraz. Akurat ten z DM sme este nemali, skusime aj ten.
Vyskusajte, nebudete lutovat. Aj zlozenie je dobre, ja vyberam hlavne podla toho.

biolady
7. máj 2022

Este doplnim, ze mame ho z tesca. A co sa tyka toho skrobu, tak ten je asi v kazdom kecupe, ale tu ho vobec nie je citit. A ta konzistencia toho kecupu nie je uplne taka jemna, ako keby to okolo paradajok ani neslo. To sa mi lubi.

bekanusenka
7. máj 2022

Tiez kupujeme DM. Ja sama ho milujem, deti tiez 🙂

iveta1970
7. máj 2022

Ja kupujem z Lídla, aj v testoch vyšiel výborne.

sivana09
7. máj 2022

Ja som mala posledny rok problém, ze mi ziadny kecup nechutil... Potom som vyskusala lidlovy v skle, moja laska ku kecupu sa obnovila hned :D najlepší kecup!

martulka48
8. máj 2022

@sivana09 a ktorý to je? nebolo by foto?

blueprincess
8. máj 2022

My máme radi Otma Gurmán, ale objavili sme v malych potravinách značku CBA premium kečup (so zlatým vrchnákom) a výrobca je ten istý ako Otma a má aj rovnaky objem paradajok, z ktorých je vyrobený. Aj chuť je totožná a cena super.

giovanna99
9. máj 2022
biolady
9. máj 2022

Este upload k mojmu komentaru. 😄 zistila som ze zlozenie na internete sa trochu lisi od reality. Zahustovadla ako skrob tu nie su! A je vyrobeny zo 184g paradajok na 100g.

wadja
20. máj 2022

@tykat presne, iny uz ani nekupujeme

wadja
20. máj 2022

@blueprincess dobre vediet, kupim na skusku, a mlady pan otestuje

simca06022011
20. máj 2022

@tanaalexdenis aj my tento :D

Strana
z2