Kde kúpim kvalitný kečup pre deti?
@anjelicek26 ďakujem, vyskúšam.
Muž naučiť dcéru na kečup, pri jej konzumácii chcem zmeniť aspoň alternatívu kečupu 😶 iná cesta už nie ej
@anjelicek26 je aj dobrý?
Ja kupujem v DM, obsahuje len to čo by mal obsahovať kvalitný kečup
Syn ma ekzem ak zje nekvalitny kecup - vadia mu tam nejake konzervanty. Kupujem mu Otmanek - detsky kecup bez ecok.
Mocniačik 🙂
Domáci
Za nas tiez tento Otma Gurman, dobra chut a aj zlozenie bez zbytocnosti.
Mne raz kečup došiel, tak som povarila pretlak s cukrom, soľou a korením a keby neviem, tak neviem 😅
@mirkava tak mojim chuti, ale oni by jedli aj klince 😅
Tiež kupujem v DM kečup v skle. Je výborný.
Joj to je možností. Ďakujem 🙂🙂🙂
Tak teraz som ostala riadne sklamaná z nášho dmBio kečupu. Pozerám totiž na fotku čo si pridala @lucilaines no ten náš má inú etiketu. Teraz keď si porovnávam zloženie, tak vidím že okrem dizajnu pokašľali aj zloženie. 🤨 Toto na foto obsahuje 70% paradajok a to nové len 38% zahustenú paradajkovú dreň. 🤔 Takže najbližšie ho už nekúpim. 🤷
DM
@tykat kde ho kupujete prosím?
Otma gurmán majú v Kauflande určite
Najlepsi kecup (okrem toho domaceho) ktory sme mali, vymenil tym Gurmana od Otmy👌🏻😍ktory je tiez mega, je tento: Kecup Master od firmy Spak (predavaju v kraji, ale aj v tescu som uz videla). Je drahsi, ale je neskutocne vyborny a aj kvalitny co sa surovin tyka a dala mi za neho jednicku aj kamoska, co vystudovala potravinovu chemiu👌🏻. Nie je vyslovene ze detsky, ale s tym zlozenim isto vhodny.
Ten otma gurman som kupovala ked mal este 240g paradajok na na 100g vyrobku, po case klesli na 210g tak som ho prestala kupovat...objavili sme v lidli Kania jemny kecup a ma 250g paradajok na 100g, chutovo skvely. Sol 2,1g na 100g tak pre deti len v malom mnozstve
@natalia5787 tento kupujeme aj my. Este radsej mame jeho verziu so susenymi paradajkami. U nas ho maju aj v CBA.

Tento by mali mat aj u vas v dm drogerii https://www.dm.de/frusano-bio-ketchup-p42601377...