icon

Kde kúpim kvalitný kečup pre deti?

6. máj 2022
Strana
z2
anjelicek26
6. máj 2022

Tento by mali mat aj u vas v dm drogerii https://www.dm.de/frusano-bio-ketchup-p42601377...

autor
6. máj 2022

@anjelicek26 ďakujem, vyskúšam.
Muž naučiť dcéru na kečup, pri jej konzumácii chcem zmeniť aspoň alternatívu kečupu 😶 iná cesta už nie ej

mirkava
6. máj 2022

@anjelicek26 je aj dobrý?

peony13
6. máj 2022

Ja kupujem v DM, obsahuje len to čo by mal obsahovať kvalitný kečup

lucilaines
6. máj 2022

My tiez kupujeme len z Dm a je velmi dobry. Na SR vyzera takto, sklenena flasa

sandri
6. máj 2022

Syn ma ekzem ak zje nekvalitny kecup - vadia mu tam nejake konzervanty. Kupujem mu Otmanek - detsky kecup bez ecok.

martulka48
6. máj 2022

u nás letí tento, je výborný. Mali by ho mať všade, ja ho kupujem v Kauflande

sejbipi
6. máj 2022

Mocniačik 🙂

tykat
6. máj 2022

Ja odkedy som objavila tento tak ine mi nechutia, aj decka ho miluju, vynikajuci a aj v testoch vychadza vyborne co sa tyka zlozenia

bibino22
6. máj 2022

Domáci

cimage
6. máj 2022

Za nas tiez tento Otma Gurman, dobra chut a aj zlozenie bez zbytocnosti.

domak2
6. máj 2022

Mne raz kečup došiel, tak som povarila pretlak s cukrom, soľou a korením a keby neviem, tak neviem 😅

anjelicek26
6. máj 2022

@mirkava tak mojim chuti, ale oni by jedli aj klince 😅

asia83
6. máj 2022

Tiež kupujem v DM kečup v skle. Je výborný.

autor
6. máj 2022

Joj to je možností. Ďakujem 🙂🙂🙂

nastasyk
6. máj 2022

@tykat najlepší kečup, nám už iné nechutia
. Otma Gurmán.

evaachesa
6. máj 2022

Tak teraz som ostala riadne sklamaná z nášho dmBio kečupu. Pozerám totiž na fotku čo si pridala @lucilaines no ten náš má inú etiketu. Teraz keď si porovnávam zloženie, tak vidím že okrem dizajnu pokašľali aj zloženie. 🤨 Toto na foto obsahuje 70% paradajok a to nové len 38% zahustenú paradajkovú dreň. 🤔 Takže najbližšie ho už nekúpim. 🤷

lubka261
Autor odpoveď zmazal
slavuska1506
6. máj 2022

DM

stvura
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
scacchi
7. máj 2022

@tykat aj my len tento kupujeme

autor
7. máj 2022

@tykat kde ho kupujete prosím?

tiumen
7. máj 2022

Otma gurmán majú v Kauflande určite

natalia5787
7. máj 2022

Najlepsi kecup (okrem toho domaceho) ktory sme mali, vymenil tym Gurmana od Otmy👌🏻😍ktory je tiez mega, je tento: Kecup Master od firmy Spak (predavaju v kraji, ale aj v tescu som uz videla). Je drahsi, ale je neskutocne vyborny a aj kvalitny co sa surovin tyka a dala mi za neho jednicku aj kamoska, co vystudovala potravinovu chemiu👌🏻. Nie je vyslovene ze detsky, ale s tym zlozenim isto vhodny.

sonava
7. máj 2022

Ten otma gurman som kupovala ked mal este 240g paradajok na na 100g vyrobku, po case klesli na 210g tak som ho prestala kupovat...objavili sme v lidli Kania jemny kecup a ma 250g paradajok na 100g, chutovo skvely. Sol 2,1g na 100g tak pre deti len v malom mnozstve

mamatroch
7. máj 2022

@natalia5787 tento kupujeme aj my. Este radsej mame jeho verziu so susenymi paradajkami. U nas ho maju aj v CBA.

d_anica
7. máj 2022

My tiež len tento ako @tykat odporúča kupujeme. Ja naň chodím do Metra, ale určite ho majú aj inde. Je vynikajúci.

tanaalexdenis
7. máj 2022

Nepozerám zloženie u nás roky ficime iba na helmans,už sme všelijaké ochutnali ale pre nás je tento top.

Strana
z2