Kde kúpim kvalitný kečup pre deti?
Ked boli ešte SK kupovali sme v sklenicke Tesco kečup stal tuším v akcií raz 5,10 ten bol tiež výborný no už sa pokazil chuťovo.
@lucilaines ešte že v skle, určite zdravšia verzia ako v plaste 👍
Tak my sme s dcerou velki kecupovi fanusikovia. Ale nemam rada tie v plaste a take ktore su zahustovane tymi modifikovanymi skrobami, alebo extra prisladzovane. To uz ani nechuti ako kecup. Otma je fajn. Ale ked sme skusili tuto novinku, vraj s farmarskymi paradajkami, uz iny ani nechceme. Perfektny. Urcite lepsia volba ako vsetky kecupy co sme mali doteraz. Akurat ten z DM sme este nemali, skusime aj ten.
Vyskusajte, nebudete lutovat. Aj zlozenie je dobre, ja vyberam hlavne podla toho.
Este doplnim, ze mame ho z tesca. A co sa tyka toho skrobu, tak ten je asi v kazdom kecupe, ale tu ho vobec nie je citit. A ta konzistencia toho kecupu nie je uplne taka jemna, ako keby to okolo paradajok ani neslo. To sa mi lubi.
Tiez kupujeme DM. Ja sama ho milujem, deti tiez 🙂
Ja kupujem z Lídla, aj v testoch vyšiel výborne.
Ja som mala posledny rok problém, ze mi ziadny kecup nechutil... Potom som vyskusala lidlovy v skle, moja laska ku kecupu sa obnovila hned :D najlepší kecup!
@sivana09 a ktorý to je? nebolo by foto?
Ja kupujem v lidli tento https://www.ferpotravina.cz/kecup/kania-kecup
@blueprincess dobre vediet, kupim na skusku, a mlady pan otestuje
@tanaalexdenis aj my tento :D

@tykat my kupujeme tiez len tento, obsahuje najvacsie mnozstvo paradajok🍅🍅🍅🍅🍅