Kde kúpim lacné a pekne figúrky zvieratiek ako dekoráciu na tortu?
Ahojte, prosím o tip, kde kúpim lacné a pekne figúrky zvieratiek, chcem to ako dekoráciu na tortu, ale chcela som nejaké hračky, nie cukrovinky, aby sa s nimi ešte potom deti vyhrali 🙂 dakujem
@mirkakonik5 ja som kúpila pudingy Paw patrol. Po 1€/kus. Boli tam postavičky. A jogurty sa ešte aj zjedli. Takže výhodnejšie než 30€ suma za postavičky z hrackarstva. 🙂
Oni som robila takto a lizankami.
Ale zvieratká vlastne keď to nie je nejaká rozprávka nájdeš v hrackarstva lacnejšie. Takže možno to bude jednoduchšie riešenie.
Ja teraz hľadám Šmolkov, Minecraft alebo Lilo a Stitch. Tiež netuším kde niečo z toho (stačí jedno) zoženiem
Má niekto nejaký nápad?
@mirkakonik5 ja som kúpila pudingy Paw patrol. Po 1€/kus. Boli tam postavičky. A jogurty sa ešte aj zjedli. Takže výhodnejšie než 30€ suma za postavičky z hrackarstva. 🙂
Oni som robila takto a lizankami.
Ale zvieratká vlastne keď to nie je nejaká rozprávka nájdeš v hrackarstva lacnejšie. Takže možno to bude jednoduchšie riešenie.
Ja teraz hľadám Šmolkov, Minecraft alebo Lilo a Stitch. Tiež netuším kde niečo z toho (stačí jedno) zoženiem
Má niekto nejaký nápad?
@lenkakravcova Minecraft majú v pepcu v takých sáčkoch, ale sú kovové . Jeden rok som dala tie, tento rok škrečkujem lego Minecraft postavičky z komixov z novinového stánku
My mame schleich, lacnejsie najdes v bazare na v. Ale neni to lacny spas🤣
Moje deticich miluju
Preskoly.sk odtiaľ kupujem ale na hranie nie na tortu pozri .. a sú veľmi pekne.
@mirkakonik5 cukrovyatelier

skus napr. alik
https://www.aliexpress.com/item/100500739934445...