Kde využijem hladkú múku T650?
Omylom som kupila namiesto 00 special
Co s nou?
konkretne T650 je dobra na chlieb, inak ju mozes použiť ako každu hladku muku
Neviem no mama s babkou hovoria ze to nie je dobra muka max na zahustenie polievok a zaprazok
konkretne T650 je dobra na chlieb, inak ju mozes použiť ako každu hladku muku
@magic08 chlieb nerobim
tak ju použi na max zahustenie polievok a zaprazok ako povedala mama s babkou a mas vystarane...
Ja toto vobec neriesim. Ba skor naopak, nikdy som nevedela rozdiel medti týmito mukami. Asi nie som dobrá gazdina...na rozdiel od tvojej mamy s babkou...
Ale preco sa taká muka vobec vyraba a kupuje, ked "nie je dobrá"?
Je to úplne normálna múka, použi ju presne na to, na čo by si použila 00.
Múka ako múka.
vobec neviem, aku hladku muku kupujem a varim a peciem normalne, takze pouzi tam, kam hladku muku pouzivas
Wow, ja to pouzivam ako zakladnu hladku muku. Kolace a kolaciky, lokse, palacinky, domace cestoviny..... no vsade. Raz som ako decko omylom kupila 00 a vtedy mi matka tak vynadala ze to sa nepouziva.... a viac som nad tym nerozmyslala. Jednoducho T650 bola vzdy ta hlavna muka a 00 u nas nebola vobec. Zaujimave ze niekto to ma opacne :D
dvojnulka specialka je jemnejsie mleta ale v kuchyni ich mozes uplne v pohode zamenit
Ja z nej pečiem chlieb, rožky, sendvič, žemle....
Na chlebík a používam na medovníky.
Úplne na všetko kysnuté kde ide hkadká.
tak naco sa pytas, ked mas odpoved od mamy s babkou? pokial nie si profi cukrarka a pekarka, rozdiel oproti klasickej hladkej ani nezistis....
Palacinky kľudne narob pre babku a mamu
Ja používam aj aj, nikdy som veru nepozerala na názov, a nemám problém s pecenim nikdy, takze by som nestresovala 🙂


To iste co s 00 special. Special je iba jemnejsia