icon

Kde využijem hladkú múku T650?

30. máj 2025

Omylom som kupila namiesto 00 special
Co s nou?

avatar
igiana
30. máj 2025

To iste co s 00 special. Special je iba jemnejsia

avatar
magic08
30. máj 2025

konkretne T650 je dobra na chlieb, inak ju mozes použiť ako každu hladku muku

autor
30. máj 2025

Neviem no mama s babkou hovoria ze to nie je dobra muka max na zahustenie polievok a zaprazok

autor
30. máj 2025
@magic08

konkretne T650 je dobra na chlieb, inak ju mozes použiť ako každu hladku muku

@magic08 chlieb nerobim

avatar
magic08
30. máj 2025

tak ju použi na max zahustenie polievok a zaprazok ako povedala mama s babkou a mas vystarane...

avatar
barka1
30. máj 2025

Ja toto vobec neriesim. Ba skor naopak, nikdy som nevedela rozdiel medti týmito mukami. Asi nie som dobrá gazdina...na rozdiel od tvojej mamy s babkou...
Ale preco sa taká muka vobec vyraba a kupuje, ked "nie je dobrá"?

avatar
ha_ha
30. máj 2025

Je to úplne normálna múka, použi ju presne na to, na čo by si použila 00.

avatar
januska12323
30. máj 2025

Múka ako múka.

avatar
zabina27
30. máj 2025

vobec neviem, aku hladku muku kupujem a varim a peciem normalne, takze pouzi tam, kam hladku muku pouzivas

avatar
refly
30. máj 2025

Wow, ja to pouzivam ako zakladnu hladku muku. Kolace a kolaciky, lokse, palacinky, domace cestoviny..... no vsade. Raz som ako decko omylom kupila 00 a vtedy mi matka tak vynadala ze to sa nepouziva.... a viac som nad tym nerozmyslala. Jednoducho T650 bola vzdy ta hlavna muka a 00 u nas nebola vobec. Zaujimave ze niekto to ma opacne :D

avatar
viestta
30. máj 2025

dvojnulka specialka je jemnejsie mleta ale v kuchyni ich mozes uplne v pohode zamenit

avatar
margotka17
30. máj 2025

Ja z nej pečiem chlieb, rožky, sendvič, žemle....

avatar
aandrea9
30. máj 2025

Na chlebík a používam na medovníky.

avatar
cukroska
30. máj 2025

Úplne na všetko kysnuté kde ide hkadká.

avatar
luciahromadkova
31. máj 2025

Ja T650 okrem chleba, pečiva, pizze používam aj na medovniky. Závisí od výrobcu, dnes sú tie múky rôzne druhy a aj inak mleté. (Prazrnko, Pernerka, múka z mlynu Trenčan, múka z Penam, Babička...)

avatar
princezna_bosorka
2. jún 2025

tak naco sa pytas, ked mas odpoved od mamy s babkou? pokial nie si profi cukrarka a pekarka, rozdiel oproti klasickej hladkej ani nezistis....

avatar
katulienkax
2. jún 2025

Palacinky kľudne narob pre babku a mamu

avatar
monny222
2. jún 2025

Ja používam aj aj, nikdy som veru nepozerala na názov, a nemám problém s pecenim nikdy, takze by som nestresovala 🙂