icon

Kde zoženiem Coca Cola sirup pre Sodastream?

18. dec 2025

Baby, moja sestra kúpila sóda stream, ale nechutí jej Pepsi (a teda ani Pepsi sirup). Neviete niekto, či sa dá na Slovensku kúpiť/objednať aj coca colovy?

minenkaa
18. dec 2025

Amazon,Obi ,kaufland

autor
18. dec 2025
@minenkaa

Amazon,Obi ,kaufland

@minenkaa ahoj, ale original Coca Cola? Lebo v Kauflande ani v obi som nevidela

minenkaa
18. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak treba hľadať ,na internete sa bude dať určite objednať ,kup pinacola sirup a nech si dá do Pepsi,nebicko v papuli

minenkaa
18. dec 2025
@anonym_autor

diverzia
18. dec 2025

originál Coca-Cola nemá sirup do sodastreamu

minenkaa
18. dec 2025
@diverzia

@diverzia ty máš pravdu a ja som si to do teraz nevšimla 🤣

autor
18. dec 2025
@diverzia

@diverzia veď to. Ja som rozmýšľala, ale či sa nedá nejaký coca colovy kúpiť :D veď McDonald to tiež dostáva v sirupoch 😂

stellarstar
18. dec 2025

Amazon ma ale nechuti nam

huxy
18. dec 2025
@anonym_autor

@diverzia veď to. Ja som rozmýšľala, ale či sa nedá nejaký coca colovy kúpiť :D veď McDonald to tiež dostáva v sirupoch 😂

@anonym_autor sodastream nespolupracuje s coca colou, preto ich originalne sirupy neponúkajú.

janka_266
18. dec 2025

Sodastream odkedy kúpila Pepsi išlo dole vodou, jediná ako tak pitná príchuť je ta citrónová a s veľmi privretými chuťovymi pohárikmi mandarinka.

stellarstar
18. dec 2025
@janka_266

Sodastream odkedy kúpila Pepsi išlo dole vodou, jediná ako tak pitná príchuť je ta citrónová a s veľmi privretými chuťovymi pohárikmi mandarinka.

@janka_266 áno citrónová je fajn, nám 7up a čerešňova chutila tiež

lienka9
18. dec 2025

@anonym_autor ja som tiez zhanala coca colu a fantu,lebo pepsi a mirinda mi moc nechuti :D ale teda nebola som uspesna a asi ani niesu tie originaly

diverzia
18. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor áno, to sú tzv. postmixové sirupy, ale na tie treba mať prístroj..také majú aj v kinách napríklad,alebo hocikde, kde čapujú tieto nápoje 🙂