icon

Koľko beriete za kg torty?

janniek
22. aug 2023

Za koľko predávate torty (tie čo dávate na kyla) ďakujem

Strana
z2
petulda333
24. aug 2023

@kornelies ty si skusila od vsetkych? Pochybujem. Opakujem,tvaroh zmeni chut dost vyrazne,to by si urcite nedovolili

kornelies
24. aug 2023

@petulda333 Uz pekavam sama a ani nemam zaujem o torty od cukrarok. Take, ake pecu, zvladne aj menej zrucna gazdina.

petulda333
24. aug 2023

@kornelies no vidis,tak potom na zaklade jednej neodsudzuj ine. Ja peciem torty,ale niektore zpozitejsie si dam upiect. A vzdy mi urobili chutovo aku som chcela.

simona20201309
24. aug 2023

@kornelies zas podľa toho aké. Súhlasím že upiecť cesto a krém zvládne aj 12r dieta, ale to piplanie okolo toho už záleží od náročnosti.
Aj tak si myslím, ze 100e vziať za obyčajnú okrúhlu jednoposchodovu tortu s vytlačeným obrázkom peppa pig, nič navyše.... bolo uz mega prehnane.
Radšej budem robiť ovocnú tortu z piškót a smotany ako ako vyhodiť 100e za nič v podstate. Torty sa aj tak všeobecne extra nejedia. Aspoň u nás nie. Na druhej strane rozumiem ze je to práca ako každá druhá a potrebujú z niečoho žiť

petulda333
24. aug 2023

@simona20201309 ano,je to nezaplatena a nepochopena praca,ale niektore to s cenami ozaj prehanaju. Kebyze nepeciem,tak neviem

sazumak
24. aug 2023

@petulda333 Ja pečiem len doma. Je to riadne náročné a podľa mňa nezaplatená práca. Málokto vie, koľko je za tým roboty. Ešte ovocné krémové sa dajú, ale marcipánové sú fakt zložité a figúrky, kvety sú na hodiny práce, to nikto neocení.
@kornelies Napr. toto len tak hocijaká gazdiná doma neupečie. Ja mám tiež rada ovocné a pod., ale u nás deti chcú len marcipánové a s figúrkami, je to pre nich najkrajšie, keď si môžu vybrať, čo na tú tortu chcú. Aj 17 a 13 ročná chcú ešte také torty. Ovocné pečieme kedykoľvek cez rok, keď príde návšteva, ale takéto sú pre ne slávnostné.

petulda333
24. aug 2023

@sazumak presne tak.

petulda333
24. aug 2023

@sazumak a pracu mas teda nadhernu,fakt klobuk dole. Dokonalost

sazumak
24. aug 2023

@petulda333 Ďakujem pekne, to aj Ty a držím palce, ak teda pečieš, nech Ti to ide aj naďalej 🙂 Ja som začala pri prostrednej a nakoniec mi už pomáhajú dcéry modelovať, keď niečo chcú 🙂

petulda333
24. aug 2023

@sazumak dakujem. Ja peciem tak skor rekreacne,ze sa pri tom ukludnujem 😄 no nemam talent na modelovanie a tak. Cize skor take jednoduchsie a pre rodinu

kornelies
24. aug 2023

@sazumak Su krasne, ale ja by som s nimi doma neuspela.

Strana
z2