icon

Koľkokrát týždenne varíte doma?

4. mar 2024

Ahojte, vy čo varíte doma - varíte každý deň alebo na viac dní? Varia aj vaši muži? Kto varí častejšie a kto chutnejšie? Baví vás aj jedlo na druhý deň, zohriate len v mikrovlnke? Dávate uvarené jedlo aj do krabičky do chladničky alebo tam dáte normálne celú panvicu?

sticker
Strana
z2
vlastakubi3
5. mar 2024

Ja varím vždy na dva dni, nechce sa mi každý deň. A to varím iba hlavné jedlo. Polievku robím vždy raz do týždňa. Muž nevarí, ak tak tak raz za pár mesiacov čo mi moc nepomáha🙂) To chytí taký amok že ide variť.

any_soj
12. mar 2024

Často (väčšinou) varím na 2-3 dni (podľa toho, ako sa zje). Ale nie vždy je všetko rovnaké - dovarim inú prílohu, alebo do hustej hokkaido polievky prisypeme múku a sú z toho halusky a podobne. A keď zvýši nejaká drobnosť, že ešte dieťa sa z toho naje, tak dám do mrazáku - a keď niekedy nemám navarené a ani nestíham, vytiahnem deťom a ja si dám cornflakes :D

veronikavaneska
13. mar 2024

Ja varím a pečiem každý deň vždy dve jedlá sladké a slané, a polievku asi tri krát v týždni to nám nechutí úplne denne.

fadama
31. aug 2024

@hederamonstera akosi nechápem, varíš každý deň, tak potom čo dávaš v hrnci do chladničky? 🤔🤔🤔

My varíme tak 6* do týždňa. S mužom sa striedame.

katkaseiner
1. sep 2024

Varim podla potreby, vacsinou polievku 2x do tyzdba (moj muz musi mat polievku každý den) a hlavbe jedlo podla toho kedy treba, cca kazdy druhy-treti den. Odkladam podla toho kolko ostalo ..polievku v hrnci, ostatne vacsinou v krabickach ..
Muz nerad vari, ale obcas uz vidi ze sa mi nechce tak bud pomoze alebo uvari on. On doma velmi vela porobi cize k vareniu ho fakt nenutim (vysava, dlazky umyje kym ja varim, vonku vsetko on, plus este okna umyje.)

Strana
z2