Koľkokrát týždenne varíte doma?
Ahojte, vy čo varíte doma - varíte každý deň alebo na viac dní? Varia aj vaši muži? Kto varí častejšie a kto chutnejšie? Baví vás aj jedlo na druhý deň, zohriate len v mikrovlnke? Dávate uvarené jedlo aj do krabičky do chladničky alebo tam dáte normálne celú panvicu?

Často (väčšinou) varím na 2-3 dni (podľa toho, ako sa zje). Ale nie vždy je všetko rovnaké - dovarim inú prílohu, alebo do hustej hokkaido polievky prisypeme múku a sú z toho halusky a podobne. A keď zvýši nejaká drobnosť, že ešte dieťa sa z toho naje, tak dám do mrazáku - a keď niekedy nemám navarené a ani nestíham, vytiahnem deťom a ja si dám cornflakes :D
Ja varím a pečiem každý deň vždy dve jedlá sladké a slané, a polievku asi tri krát v týždni to nám nechutí úplne denne.
@hederamonstera akosi nechápem, varíš každý deň, tak potom čo dávaš v hrnci do chladničky? 🤔🤔🤔
My varíme tak 6* do týždňa. S mužom sa striedame.
Varim podla potreby, vacsinou polievku 2x do tyzdba (moj muz musi mat polievku každý den) a hlavbe jedlo podla toho kedy treba, cca kazdy druhy-treti den. Odkladam podla toho kolko ostalo ..polievku v hrnci, ostatne vacsinou v krabickach ..
Muz nerad vari, ale obcas uz vidi ze sa mi nechce tak bud pomoze alebo uvari on. On doma velmi vela porobi cize k vareniu ho fakt nenutim (vysava, dlazky umyje kym ja varim, vonku vsetko on, plus este okna umyje.)

Ja varím vždy na dva dni, nechce sa mi každý deň. A to varím iba hlavné jedlo. Polievku robím vždy raz do týždňa. Muž nevarí, ak tak tak raz za pár mesiacov čo mi moc nepomáha🙂) To chytí taký amok že ide variť.