Kto na Vianoce nepečie?
Zdravím, je tu niekto, kto na Vianoce nepečie? Myslím vôbec, ani nepečené zákusky🙂. Ja iba občas, ak zvýši čas, energia a materiál....Koláče na Vianoce nie sú pre mňa/nás prvoradé, niečo sladké kúpim alebo dostanem, ale nezvykneme sa zbytočne prejedať.
Ja nepeciem vobec, kedze moja svokra ma pecenie ako zmysel zivota, a uz mi stihla dat asi 3 velke dozy (nie, ze by som to chcela/ potrebovala). Teraz sa to tu bude povalovat do aprila...
@anonym_autor ja vôbec nepečiem, ani nekonzumujeme. Kedysi mi to mama aj svokra doniesla nasilu, posunula som susede, alebo druhému susedovi pre sliepky. Ja osobne nevidím zmysel a dôvod prejedať sa- však lebo sviatky 🤔 Ja tak 4 koláče za rok. Kto ale chce nech si s chuťou pečie.
Ja nepeciem, ani nekupujem, ani nejem.. ani moj syn.. proste nejeme ani kolace ani sladkosti...
Vážne ,si pozri koľko je tu tém o tom,čo už mate s tým pečením
nepečiem a vôbec ma to netrápi
@anonym_autor minulý rok som neupiekla ani jedno suché pečivo ci kremovku a nechýbalo mi to. Tento rok si to kompenzujem 😁
@anonym_autor ja nepečiem vôbec, nechce sa mi. Sme sami dvaja s manželom a nejdeme sa zblázniť kvôli Vianociam.
Ja nepečiem lebo to neviem. Úplne vážne, Minulý rok som sa snažila urobiť crinkls a všetko skončilo v koši. Sestra mi napiekla trochu lineckého a budem robiť puding s piškótami (toto sa u nás zje).
@anonym_autor robím tiramisu, neviem či sa to počíta ako “pečenie” keďže rúru nezapnem. Linecké a medovníky a podobne nikto nechce jesť. Mne sa to páči ako dekorácia aj by som kúpila, ale potom to žeriem sama a fakt mi to netreba.
Urcite si tu take, ved kazdy den jedna tema o tomto
@anonym_autor ja nepečiem. Dakedy som piekla, zjedli sa 2-3 koláčiky.
@anonym_autor ja len vanilkove rozky jedny davku to zje dcerka a linecke pre syna toto pytali to maju nic viac...tito musia mat kazdy rok. Nikto mi nic nedonesie mama neoecie a nikdy nepiekla. Po navstevach nechodime nikde tak nech maju deti aspon po jeden druh co zjedia. Okrem ryby nejedia nic visnocne ani salat ani kapustnicu
@anonym_autor keby som žila sama, nepiekla by som, ani nekupovala, ani by mi to nechýbalo. Pečiem minimum, vianočka, dva zákusky z polovičnej dávky a štedrák. Medovníky mám, ale sú len ako dekorácia, nemusíme ich. To je všetko, suché koláčiky neznášame, nikto mi nič neprinesie, ja z tých zákuskov polovicu rozdám, nie sme na sladké
Vážne ,si pozri koľko je tu tém o tom,čo už mate s tým pečením
@minenkaa vydrž, už len dva dni a začne sa riiešiť pohostenie na Silvestra 😀
Nepeciem, neznášam to, neviem to, nechce sa mi, všade bordel. Každý rok objednávam zákusky (nie tradicne) z overeného zdroja, plus dá klasiku svokra.
Nepečiem,niečo kúpim len kvôli otcovi,keby som bola sama,tak nemám doma nič.
Kým som bola vydatá,tak nás zásobovala svokra nie len cez Vianoce,ale aj každú nedeľu.
@anonym_autor ja ale mne napečie mamina 2 krabice. Z obchodu by som nikdy koláče nejedla to je strašný hnus 😁
@anonym_autor ja ale mne napečie mamina 2 krabice. Z obchodu by som nikdy koláče nejedla to je strašný hnus 😁
@anonym_9554a0 ani by som nepovedala dajú sa kúpiť aj “domáce” najmä v mestách a v rovnakej alebo lepšej kvalite (keďže hygiena to kontroluje) ako kadejaké z echt domácej výroby.

Deti napiekli trojitú dávku medovníkov minulý týždeň. už nie je ani jeden. Ja som napiekla krabicu mix, 20 eur / kg a včera som doniesla za košík medovníkov od svokrovcov. Takže najbližšie pečieme asi až po sviatkoch, teraz potrebujem spraviť aspoň kus miesta v chladničke na šalát. zbytočne prejedať sa tiež neplánujem, ale prežrať sa šalátu, tak riadne, vianočne, to hej.