icon

Kto na Vianoce nepečie?

Dnes o 08:04

Zdravím, je tu niekto, kto na Vianoce nepečie? Myslím vôbec, ani nepečené zákusky🙂. Ja iba občas, ak zvýši čas, energia a materiál....Koláče na Vianoce nie sú pre mňa/nás prvoradé, niečo sladké kúpim alebo dostanem, ale nezvykneme sa zbytočne prejedať.

galganka
Dnes o 08:09

Deti napiekli trojitú dávku medovníkov minulý týždeň. už nie je ani jeden. Ja som napiekla krabicu mix, 20 eur / kg a včera som doniesla za košík medovníkov od svokrovcov. Takže najbližšie pečieme asi až po sviatkoch, teraz potrebujem spraviť aspoň kus miesta v chladničke na šalát. zbytočne prejedať sa tiež neplánujem, ale prežrať sa šalátu, tak riadne, vianočne, to hej.

anonym_28534b
Dnes o 08:11

Ja nepeciem vobec, kedze moja svokra ma pecenie ako zmysel zivota, a uz mi stihla dat asi 3 velke dozy (nie, ze by som to chcela/ potrebovala). Teraz sa to tu bude povalovat do aprila...

jamimo
Dnes o 08:22

@anonym_autor ja vôbec nepečiem, ani nekonzumujeme. Kedysi mi to mama aj svokra doniesla nasilu, posunula som susede, alebo druhému susedovi pre sliepky. Ja osobne nevidím zmysel a dôvod prejedať sa- však lebo sviatky 🤔 Ja tak 4 koláče za rok. Kto ale chce nech si s chuťou pečie.

mirola
Dnes o 08:23

Ja nepeciem, ani nekupujem, ani nejem.. ani moj syn.. proste nejeme ani kolace ani sladkosti...

minenkaa
Dnes o 08:24

Vážne ,si pozri koľko je tu tém o tom,čo už mate s tým pečením

biba_18
Dnes o 08:24

nepečiem a vôbec ma to netrápi

bessie12
Dnes o 08:27

@anonym_autor minulý rok som neupiekla ani jedno suché pečivo ci kremovku a nechýbalo mi to. Tento rok si to kompenzujem 😁

mmia96
Dnes o 08:40

@anonym_autor ja nepečiem vôbec, nechce sa mi. Sme sami dvaja s manželom a nejdeme sa zblázniť kvôli Vianociam.

wiwi28
Dnes o 08:41

Ja nepečiem lebo to neviem. Úplne vážne, Minulý rok som sa snažila urobiť crinkls a všetko skončilo v koši. Sestra mi napiekla trochu lineckého a budem robiť puding s piškótami (toto sa u nás zje).

zeldia
Dnes o 08:49

@anonym_autor robím tiramisu, neviem či sa to počíta ako “pečenie” keďže rúru nezapnem. Linecké a medovníky a podobne nikto nechce jesť. Mne sa to páči ako dekorácia aj by som kúpila, ale potom to žeriem sama a fakt mi to netreba.

o__o
Dnes o 08:51

Urcite si tu take, ved kazdy den jedna tema o tomto

zajinkakoni
Dnes o 09:02

@anonym_autor ja nepečiem. Dakedy som piekla, zjedli sa 2-3 koláčiky.

slavomira236
Dnes o 09:09

@anonym_autor ja len vanilkove rozky jedny davku to zje dcerka a linecke pre syna toto pytali to maju nic viac...tito musia mat kazdy rok. Nikto mi nic nedonesie mama neoecie a nikdy nepiekla. Po navstevach nechodime nikde tak nech maju deti aspon po jeden druh co zjedia. Okrem ryby nejedia nic visnocne ani salat ani kapustnicu

anonym_4ef3b7
Dnes o 09:54

@anonym_autor keby som žila sama, nepiekla by som, ani nekupovala, ani by mi to nechýbalo. Pečiem minimum, vianočka, dva zákusky z polovičnej dávky a štedrák. Medovníky mám, ale sú len ako dekorácia, nemusíme ich. To je všetko, suché koláčiky neznášame, nikto mi nič neprinesie, ja z tých zákuskov polovicu rozdám, nie sme na sladké

anonym_4ef3b7
Dnes o 09:57
@minenkaa

Vážne ,si pozri koľko je tu tém o tom,čo už mate s tým pečením

@minenkaa vydrž, už len dva dni a začne sa riiešiť pohostenie na Silvestra 😀

minenkaa
Dnes o 10:12
@anonym_4ef3b7

@minenkaa vydrž, už len dva dni a začne sa riiešiť pohostenie na Silvestra 😀

@anonym_4ef3b7 to aj to sa robi?

malaopicka
Dnes o 10:18

Nepeciem, neznášam to, neviem to, nechce sa mi, všade bordel. Každý rok objednávam zákusky (nie tradicne) z overeného zdroja, plus dá klasiku svokra.

rozculena
Dnes o 10:23

Nepečiem,niečo kúpim len kvôli otcovi,keby som bola sama,tak nemám doma nič.
Kým som bola vydatá,tak nás zásobovala svokra nie len cez Vianoce,ale aj každú nedeľu.

anonym_9554a0
Dnes o 10:39

@anonym_autor ja ale mne napečie mamina 2 krabice. Z obchodu by som nikdy koláče nejedla to je strašný hnus 😁

zeldia
Dnes o 10:49
@anonym_9554a0

@anonym_autor ja ale mne napečie mamina 2 krabice. Z obchodu by som nikdy koláče nejedla to je strašný hnus 😁

@anonym_9554a0 ani by som nepovedala dajú sa kúpiť aj “domáce” najmä v mestách a v rovnakej alebo lepšej kvalite (keďže hygiena to kontroluje) ako kadejaké z echt domácej výroby.