icon

Ktorá zrnková káva je vhodná do kávovarov?

7. feb 2024

Dobrý deň.Prosim Vás poraďte mi ktorá zrnková káva je dobrá do kávovarov? Ďakujem

lakebabe
9. feb 2024

@avanka áno lorka je výborná na tu som skoro zabudla a u kamarátky majú v kávovaru kávu z lidla nejakú čiernu a bola výborná

kikuska872
9. feb 2024

My stále radi skúšame rôznych výrobcov nemáme tú jednú ktorú pijeme dookola , ale najviac nám chuti zlatá popradská 😊

iwet25
9. feb 2024

@smiling89 u nas zlata Lor vedie.

kate0903
9. feb 2024

Kavy Nero

beky223
9. feb 2024

Mne tiež rozdiel v cene kávy z pražiarne nezodpovedá väčšinou rozdielu chuti 😬 Alebo som len neobjavila ešte tú pravú... Ja sa z obyčajných káv vraciam väčšinou k popradskej, tam mi chutí teraz ich Brazília, potom k Tchibu, Alzacafe,... Ale fakt záleží na veľa faktoroch, kávovare hlavne, potom aj kvalite vody, inak chutí z tvrdej vody napr. 🤷

laurajk
9. feb 2024

My sme tiež vyskúšali x značiek, kvalitných, aj lacných a za nás s mužom je výborná a najčastejšie kupovaná Segafredo Intermezzo, cenovo dostupná v KFLD, nie je kyslá, chutná, príjemná aróma... ale 100ľudí/100chutí 🤷‍♀️😊

pikao
9. feb 2024

@nikola81 Súhlasím. Aj my ju pijeme 😉

mira0611
9. feb 2024

Ahoj, mne sa najviac osvedcila lavazza caffe crema 8/10 ta je silna, na moj nizky krvny tlak je akurat 5/10 je slabsia, ale popri nej som kludne mohla aj zaspat. Tato je lahodna, dobre kremova s peknou penou.
Po segafredo som mala taku kyslastu prichut, z lidla bellarom, ta je velmi zla, mne sa absolutne nehodila, ale kazdy sme ini.
Este ja julius main ma dobre kavy.

isis234
9. feb 2024

Mne chutí z pražiarne Brazília, Keňa a Kostarika.. Vyskúšam tú Lor.. ale zlatý obal som ešte nevidela. Len zelenú, čiernu. Poprosím, kde to kupujete?

sidia
9. feb 2024

kupujeme od Kávoholik majú ocenené kávy Danubius Gastro Jánošík je v akcii momentálne

guudy
9. feb 2024

@len_nig som stastna, ze som ta nesklamala😂😂😂. Pridem aj nabuduce🤪

len_nig
9. feb 2024

@guudy už sa neviem dočkať 😂🤗

ninyart
9. feb 2024

Za mna Lavazza Oro, Lidl Bellarom, Dmka bio 100% Arabica, Puro, Nero, tak z bezne dostupnych co mi chutili a dalo sa zmestit v akcii do 20€ za kilo. A urcite nechutili znacky ako Tchibo, Popradska, Julius Meinl a podobne preprazene a prekyslene fujkavy. Skusala som aj tie predrazene lunty, ale bol to hnus za nehoraznu cenu. A potom jedine z praziarni, kde si trosku priplatis, ale rozdiel bohuzial je. Ono ked sa pytas na kavu, tak je dobre zadat v akej cenovej kategorii hladas to naj z toho co ponukaju, lebo kazdy ma tu latku preferencii inak nastavenu 😊

kia241
9. feb 2024

Julius meinl prasident bar alebo Bristot Belluno Italia Crema Oro👌

kia241
9. feb 2024

Ale je pravda ze inac chuti kava z pakoveho kavovara ,inač z automatickeho kavovara atd....

natalka13
9. feb 2024

ORO premium momentalne.
Vyhybam sa j.meinl kaviarnam.

avanka
9. feb 2024

@isis234 býva v akcii v Kauflande ,je to táto
https://m.alza.sk/EN/lor-crema-absolut-classiqu...

zuzula777
9. feb 2024

Mne najviac chutí od Trieste Crema

ginger80
9. feb 2024

Skúšam priebežne slovenské pražiarne. Síce drahšie, ale dajú sa vystihnúť kadejaké akcie aj s 30% zľavami. Ak môžem doporučiť, tak zo Verticcio zo ZA, a dajú sa aj tam nájsť akcie a cenovo dostupnejšie kávy ako napr. Metropola alebo Bulvár, prípadne Office. A za mňa Kuba ✌️

elia112
9. feb 2024

Ja odporúčam pražiareň Veľké Zálužie , majú aj eshop 🙂. Káva je úžasná , čerstvo upražená a voňavá .. Majú toľko druhov , že si každý príde na svoje . 😍

kristinkakvetinka
9. feb 2024

Kava ti musí sadnúť, každá má inú chuť, silu ,vôňu. My pijeme lavazzu zlatú, ta nám chuti najviac .

smiling89
9. feb 2024

@isis234 maju ju aj u nas na dedine v Jednote, dokonca za vybornu cenu. A aj v Tescu, tam je drahsia aj ked je v akcii nez v jednote.

smiling89
9. feb 2024

@elia112 s velkym zaluzim sa mi prave stala taka vec...na agrokomplexe som si dala od nich kavu od baristu, vynikajuca a uzasna bola. Kupila som si ju domov a hnus :( potom som si este objednala od nich viacero kav, tak velmi som bola ocarena tou prvou a bohuzial nic :/ asi ich kavu si neviem pripravit alebo co

ariana_30
9. feb 2024

Doraz café, Sk praziaren Košice
V teste kav obstáli velmi dobre

Ale chut kávy zalezi od mnohych veci
Kvalita zŕn, prazenie, mletie, kvalita vody, typ mlynceka..extrakcia a podobne
Ta istá káva chuti v kaviarni vyborne a das si ju doma zo svojho stroja a neda sa piť

Komoditne kavy bezne dostupne v obchodoch...no..precitaj si testy, recenzie...

didip
9. feb 2024

Puro a popradská 🙂

lacibo
9. feb 2024

Akakolvek vhodna na pressa a v akcii..idealne aspon 40%😅

alex1983
9. feb 2024

@raffaella ak by si bola taká dobrá, odfotila by si mi tú Vašu obľúbenú z Kauflandu?

queen_el
9. feb 2024

Segafredo Intermezzo

raffaella
9. feb 2024

@alexalex1983 majú 2 druhy po 1kg - Barista Crema a Barista Espresso, obe mám rada

enya00
9. feb 2024

Mne zo zlateho zrnka nechutila, objednala som si tu sadu na skusanie a pre mna hnusna bola..Kupujeme z Praziaren Velke Zaluzie a teda lepsiu som este nemala..ja preferujem 100% arabica..tie mi od nich chutia vsetky, co som zatial skusala..kupila som raz v lidli, chcela som vyskusat..nasypem a v nej kamen 🤦‍♀️ keby si to nevsimnem, mam po kavovare..aj som im pisala a blokli si ma 😂😂😂 musis hladat, alebo aspon upresnit parametre..mas rada horku, kyslu,atd