icon

Ktoré polievky majú deti rady?

30. apr 2024

Poraďte mi prosím polievky, ktoré majú deti rady
Ďakujem.

Strana
z2
deti95060810
30. apr 2024

na mk je skupina - moje polievky...
u nás - vývar, syrová, strukovinové - aspoň na 5 spôsobov, zaleninové - tiež na 4 sp. robíme, guľášová, frankfurtská, ....

autor
30. apr 2024

Syrové a trukovinové žiaľ nemôžme. Ďakujem pozriem.

bellaa3007
30. apr 2024

všetky smotanove/kremove :D

nevenka
30. apr 2024

@bellaa3007 nase vobec 😅
U nas moja paradajkova (lebo nie je presladena), a vyvar akykolvek.

nwnw
30. apr 2024

Variacie vyvaru bud krupicove halusky, muslicky,rezance, zeneninova s paprikovou zaprazkou a hraskom alebo zas haluskami, vajicova s rascou, na kyslo zemiakova a supnem tam vajicka. Gulasova polievka, kelova s parkom, kyslu kapustu tiez pojedia obcas. No a strukoviny u nas veru idu vo velkom hlavne luskova

liilia
30. apr 2024

Ak majú detičky radi mrkvu tak skúsila by som mrkvovú z haluškami 🥰😇

drianaa
30. apr 2024

Tekvicová, cuketovo-mrkvová, potom jarná zeleninková - mrkva, hrášok, zemiaky a pórik/cibuľka, z červenej šošovice, aj brokolicová s batatmi mala úspech

autor
30. apr 2024

@liilia mrkva netolerujú (hnačky) a vajce alergia 🫣, mlieko alergia…

autor
30. apr 2024

@nwnw lusková?

tanyan
30. apr 2024

Naša má najradšej mrkvu zľahka opraženú na masle - zaliať vodou, pridať polku bujónovej kocky a cestoviny do toho. Túto môžem robiť každý týždeň a vždy ju zje.
A ešte má rada zemiaky na kyslo (ale bez octu - iba uvarené zemiaky a kyslá smotana s trochou múky).

autor
30. apr 2024

@nevenka paradajka histamin zistili že nemá enzým vôbec ;(.

katkaseiner
30. apr 2024

vyvar by u nas isiel 10 z 10 dni.... inak cesnakova (pozeram ze nemozes mliecnu verziu tak by som skusila bez mlieka), rozne zeleninove polievky s haluskami, tekvicova (zas teda bez smotany ale so zemiakom), moji maju velmi radi demikat

tim23
30. apr 2024

Ja dnes robím krémovu brokolicovú 🙂

simsalabim
30. apr 2024

Mrkvickovu.

vkatush
30. apr 2024

@tim23 aj ja som dnes robila krémovú brokolicovú 😊 malý ju má najradšej, zje aj 2 misky.

Často robíme zeleninovú s krupicovými haluškami, vývar, vajíčková, paradajková, rôzne krémové, napr zajtra bude pórová.

autor
30. apr 2024

@katkaseiner cesnakovú ti zjedli aj škôlkari?

autor
30. apr 2024

U nás vývar, pórová, brokolicová, hrášková, tekvicová, zemiaková tiež moc nesadla už som dlho nerobila., červenú šošovicu a mrkvovú sme skúšali pár krát.

tim23
30. apr 2024

@vkatush aj môj ju má najradšej 🙂a vlastne asi aj ja 🫣

gvenduska
30. apr 2024

Slizikovu inu nezie

zuju2
30. apr 2024

Paradajkovú

samimami777
30. apr 2024

U nás naše deti najviac milujú: vývar, rajčinovú, vajíčkovú, pórkovú , brokolicovú, Frankfurtskú, Francúzsku, zeleninovú, cesnačku, hráškovú a cez leto a keď je horko ľúbia studenú jahodovú 🙂 znesú ešte viaceré ale toto sú u nás top

autor
30. apr 2024

@samimami777 ako prosím pripravujete jahodovú? Ďakujem.

majlo1234
30. apr 2024

Vyvar aj kazdy den

samimami777
30. apr 2024
samimami777
30. apr 2024

Do tej jahodovej môžeš Inak aj trochu melónu pridať🥰Inak u nás sa docela v lete ujala aj studena polievka z uhorky. Môžem aj na ňu recept poslať 🙂

autor
30. apr 2024

@samimami777 môžeš 🙂 už som o nej veľa počula, neskúšala som.

samimami777
30. apr 2024

Dúfam že to bude vidno 🙂

slavkadi
30. apr 2024

U nás je obľúbená fialová - krémová z červenej kapusty (a to kapustu neznášajú, ale v tejto podobe ju zjedia) 😁 https://doposlednejomrvinky.sk/polievka-z-cerve...

timilv
30. apr 2024

@autorka naj mojich detí je vývar, brokolicová a frankfurtská 🙂 ale v podstate ja keď do nich chcem dostať zeleninu tak spravím hocijakú na štýl krémovej s krutónmi a nevedia sa jej dojesť

beataxxx
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2