icon

Ktorý tavený syr je najlepší do halušiek?

2. máj 2025

Dobry den, aky taveny syr pouzivate ku haluskam? Prosim nepiste mi, ze jete s bryndzou a pod. Naozaj hladam prichut do halusiek s tavenym syrom. Velmi nam zachutili na kolibe, a chcem doma urobit. Dakujem

Strana
z2
luba98
3. máj 2025

Môžeš pridať aj kyslú smotanu.

sissik
3. máj 2025
@danica2711

nič v zlom, dievčatá, ale to fakt na také dobré jedlo ako halušky používate namiesto bryndze taký nezdravý, presolený hnus ako tavený syr? Prečo???

@danica2711 nic v zlom. Ked robim halusky, tak minimalne s 3 prichutami a jedna z nich je syrokem. Druhe su bryndzove a tretie kapustove alebo vajickove. Nech je na 2 dni, halusky milujeme. Kedze je to piplacka, tak syrokremove aj kapustove mozem bez problemov skladovat.
A ani, chuti nam to. Je to predsa nasa vec co jeme. Teba to jest nenutime.
Ako napisali vyssie, taveny syr si mozes urobit aj sama a netreba sa starat do toho, co si kto da na haluskyak ty s tym nesuhlasis

oblecenie99
3. máj 2025
@danica2711

nič v zlom, dievčatá, ale to fakt na také dobré jedlo ako halušky používate namiesto bryndze taký nezdravý, presolený hnus ako tavený syr? Prečo???

@danica2711 Bryndza ma veľmi špecifickú chuť a vôňu. Môj syn mi z toho raz aj zvracal, len zacítil bryndzu. Ja ju tiež musím miešať s kyslou smotanou, aby som trochu rozbila tú chuť.. a jarnú by som nedokázala ani dať do úst, vtedy mi príde najsilnejšia

vivien234
19. máj 2025

Skúste volovec v črievku 🙂

Strana
z2