icon

Kurací vývar, ktorý sa nevarí veľa hodín

lenica11
30. sep 2020

Ahojte poradili by ste mi prosím recept resp postup na kurací vývar ktorý sa nevarí veľa hodín tak cca max 2. Videla som že mäso plus zelenina zaliate vodou po zovretí odobrať penu. Len nechápem to že sa všetko vari spolu, nerozvarí sa tá zelenina kým sa neuvari to mäso.
Ďakujem veľmi pekne

Strana
z3
fokuska
1. okt 2020

@viestta Neviem ci sa chapeme 🙂 Pisala som, ze zeleninu vo vyvare varim a aj to zjeme - komplet, cele, nie ze zjeme 2 kusky mrkvy a zvysok vyhodim, zjeme vsetku co mame (mrkva, petrzlen, kalerab, zeler ak nie je drevnaty, zemiak, kel, paradajku...). Vyhodim to, co nezjeme a to som vymenovala - cibula, cesnak, por a vyvarene vnate (vnate pridavam pred jedenim na tanier cerstve). A este zeler v pripade ze je drevnaty.

Casto mam vyvar ako jedine jedlo - v pollitrovej miske s mnoztsvom zeleniny, cestoviny a masa, ze mi v tom lyzicka stoji :D podobne ako azijske pho a podobne polievky. A ako aj ty pises, ked uz nemam cestovinu, zjem len so zeleninou - ta sa nevyhadzuje ani ked uz nie je vyvar, manzel ju vyjeda aj na prazdno, nam to chuti.

krasota
2. okt 2020

@medeaa aj dolievať vodu keď tri hodiny sa varí

Strana
z3