icon

Kuriatko na mede

suzi33
11. dec 2011

Ahojte..
Potrebujem poradiť. V jedjen reštaurácii som s priateľom jedla kuracie rezance na medovej omáčke s hrozienkami..Veľmi nám to chutilo, ale nikde som nenašla recept. Bolo tam napísané že to obsahuje med, smotanu a hrozienka...Neviete mi poradiť nejaký chutný recept?? Vopred Vám veľmi pekne ďakujem 🙂

natasha3
Odpoveď bola odstránená
zemruska
25. júl 2013

Kuracie prsia na mede

Potrebujeme:
kuracie prsia, med, hrozienka, grilovacie korenie, maslo, šalviu, zemiaky, kyslú smotanu, šľahačkovú smotanu
Ako na to:
Kuracie prsia osušíme a vytvoríme z nich kapsy. Naplníme sušenými hrozienkami. Okoreníme grilovacím korením a mierne osolíme.
Na panvici rozpustíme maslo, pridáme med, trochu rozpustíme, pridáme kuracie kapsy, opekáme z oboch strán, posypeme šalviou, poobraciame a prikryjeme.
Zemiaky uvarené v šupke očistíme, pokrájame na kolieska. Na maslo dáme zemiaky a opekáme. Kým sa opekajú, zmiešame šľahačku s kyslou smotanou. Pridáme k zemiakom.

zemruska
25. júl 2013

@suzi33 sice stara tema ale nech sa paci receptik mysllim ze by to mohol byt on podla toho co opisujes....je to velmi chutne mam odskusane

suzi33
autor
25. júl 2013

@natasha3
@zemruska dakujem baby,oba recepty vyzeraju velmi chutne. Snad sa mi to podari navarit 🙂