icon

Lidl - mrazená torta na meniny

30. máj 2022

Onedlho budem mat meniny. Chcela by som pohostiť ľudí mrazenou tortou z lidla. Čo by ste si pomysleli o tom ? Je to v poriadku alebo vam to pripadá “lacné “?

Strana
z3
nevenka
30. máj 2022

@viestta ved prave, musim pozriet tieto torty, zamerne si to raz omrknem zlozenie tychto a Marlenky. Lebo ani ta mi nepride neviem ako "zdrava", kedze to musi vydrzat bez chladnicky, ma tam kopu konzervantov. Za mna je to jedno.
Ked uz chcem poctive veci, tak si to urobim doma naozaj poctivo, ale zase niekedy nie je cas, chut a podobne. V lete ani neodporucam take tie nepecene smotanove prenasat, mozno tak vytiahnut z chladnicky a doma na zahrade po obede nakrajat a zjest. Nech sa to neroztecie a neskazi.
A to hovorim ako ta, co rada pecie, aj kolace, torty, zakusky, aj kvaskove veci, kysnute, vselico uz sa mi podarilo. Ale aj nepodarilo 🤣🤣🤣
Svokrovci nie su zvyknuti piect nejak extra, u noch casto mame ako pohostenie kupovane zakusky, a prave gake tie z Lidla dost vedu, vyborne su. A to ja naozaj, ked nestiham, tak mame len keksy ku kave, inak rada upeciem.

veronicka1901
30. máj 2022

@pribinak ahojky, das prosim tip na tu tortu? Malo chodim do Kaufu a rada by som vyskusala 🙂. Dakujem

alanko20
30. máj 2022

@vikusjk my sme mali par x na Valentina alebo deň matiek, mavajú také srdce, červené so šlahačkou, je myslím aj s jahodami. Je výborna, ale mávali ju len na tie sviatky

rachel36a
30. máj 2022

Uplne v pohode...a su aj chutne...ja sa zivim pecenim tort, a na oslave doma sme uz tiez mali mrazenú tortu...nic zle na tom nevidim..

pribinak
30. máj 2022

@veronicka1901 bežne dostať v kaufe

lucinka1988
30. máj 2022

úplne v poriadku, kupujem ju aj ja na oslavu a perfektná vec, všetkým chutí a neoplatí sa piecť..

lenkadenisa
31. máj 2022

Oproti marlenkám čo všetci nosia je to super zmena a navyše chutná a osviežujúca.

veronicka1901
31. máj 2022

@pribinak dakujem 🙂

pribinak
31. máj 2022

@lenkadenisa presne, ľahká, svieža, taka aká na leto treba

dada0902
31. máj 2022

Hneď by som si takú dala keby nestíham a neviem piecť tak kúpim kľudne takúto úplne som dostala aj ja chuť na nejakú nikoho tým neurazíš!!!! A urcute pre mňa skôr takuto než marlenku 🤮

oblecenie99
31. máj 2022

@vejapa76 Kde zohnám túto prosím (tú stracciatellovú)? (Ja osobne sa viac hanbím za to, čo sa mi sem tam doma (ne)podarí :D )

gdulskadarina
31. máj 2022

nechapem akoze co by bolo na tom divne. Tiez niekedy tak kupim, ked nemam cas a priestor piect. Su ludia, ktori k peceniu ani vztah nemaju, tak preco sa nevynajst.

jarmila2010
31. máj 2022

@oblecenie99 tiez,kauf tusim..mavaju viac druhov

oblecenie99
31. máj 2022

@jarmila2010 Super,ďakujem 🙂

jarmila2010
31. máj 2022

Aktuálne

viestta
31. máj 2022

@jarmila2010 že o, neprovokuj🤩 až mi slina stiekla z tej čierno lesnej. Ta je bohovska

vejapa76
31. máj 2022

@oblecenie99 ako ti už napísala kočka vyššie - mávajú ju občas v Kauflande.
A k tomu pečeniu...nechcem sa chváliť ale viem celkom slušne piecť. Ale keď si zratam ceny surovín + energie tak ma torta z kaufu vyjde na tretinu (možno až štvrtinu). A hlavne nezabijem pol dňa v kuchyni. Za mňa na také bežné posedenie fajn.

alanko20
31. máj 2022

@jarmila2010 majú aj nejaké vegan alebo aspoň bez mlieka?

jaskolka
31. máj 2022

@alanko20 majú bezlaktozove

jaskolka
31. máj 2022

@jarmila2010 schwarzvaldska je úžasná, mňam 👌😋

alanko20
31. máj 2022

@jaskolka to mi nestaci. Ja nemozem vobec mlieko - ani bezlaktozove. Ale nevadi 🙂

jarmila2010
31. máj 2022

😀joooj,dievcata...vobec nebol zamer vam robit chute😅len ,ked som tam bola,tak som sprostredkovala aktualnu ponuku😉
@alanko20 to vobec neviem..v tomto sa neorientujem...

bilancia
1. jún 2022

uplne v pohode, dala by som si :D

ibrunova
1. jún 2022

Tak dievčatá, inšpirovali ste ma, dnes som vzala v Lidli tú pomarančovú a veru všetci chválili, takže ja tiež odporúčam.

jarmila2010
4. jún 2022

😀 ..az teraz na mna vyskocila reklama ,ale hned som si spomenula na tuto diskusiu ...takze,uz aj kaufland odporuca😅
Či už na oslavu MDD 🥳, alebo návštevu galérie. 🖼️
https://www.facebook.com/KauflandSlovenskaRepub...

jaga18
5. jún 2022

My sme zrovna včera boli pozvaní na oslavu a keďže ešte nemám hotovú kuchyňu, kúpili sme mrazenu tortu v lidl pomarančovú s mandarinkovym krémom. Mala obrovský úspech, každému chutila. Netušila som, že sú takéto dobré, budem ich kupovať častejšie 👌

Strana
z3