Má pstruh lososovitý kosti?
Ahojte, dneska som sa v obchode sekla a miesto lososa som kúpila pstruha lososovitého. Mám to pre dcérku, preto sa chcem spýtať, či má táto ryba kosti? Nemám s ňou vôbec skúsenosti. Ďakujem za odpovede 😇
@anonym_autor Myslíš čerstvú alebo mrazenú. V čerstvej sú tuším. Ale ja si každú rybku, pre istotu skontrolujem.
@bibina32 čerstvú, samozrejme. V lososovi, čerstvom, sa mi ešte nestalo, že by som našla. Preto sa radšej pýtam 🙂
Ano ma
Áno má veľa kostí, tiež som to raz omylom kúpila a potom nadávala na kosti
Veru ma. Tiez sa muz raz sekol ☹ a mala mensie kosticky.
@anonym_autor áno má treba pozriet. Ja som našla už aj v lososovi ale či z neho alebo tohto čo si kúpila som vytiahla pinzetou a dobre.
Aj losos predsa má kosti. Len keď kúpite filet, tak by ich mať nemal. Čiže vieš kúpiť aj pstruha filet a ten kosti nebude mat. Ale pozerať treba vždy, môže sa stať že nejaká kosť ostane.
Aj losos predsa má kosti. Len keď kúpite filet, tak by ich mať nemal. Čiže vieš kúpiť aj pstruha filet a ten kosti nebude mat. Ale pozerať treba vždy, môže sa stať že nejaká kosť ostane.
@bubuzu áno, vždy kupujem len filety a pri lososovi sa mi ešte nestalo, že by som našla kosť. Rovnako pri sumčekovi. Tento mal pár, dlhých asi ako môj malíček, ale dali sa ešte za surova povyberať, takže som celkom spokojná. A chutí ozaj lepšie ako losos.
Práve včera sme mali na obed filety zo pstruha lososovitého. a nebolo tam veľa kostí, ale boli.

@anonym_autor Myslíš čerstvú alebo mrazenú. V čerstvej sú tuším. Ale ja si každú rybku, pre istotu skontrolujem.