Mali by ste vyhodiť zemiaky obliate pracím práškom?
Ahojte.decko mi oblialo zemiaky cesnak cibulu pracim praskom bonux..mysliste ze to mam vsetko vyhodit? Lebo staci to poumyvat? Neviem ck s tym..och cerstvo nakupene akurat.
Vyhoď
vyhodiť
píšeš prášok... prášok sfúkni a cibuľu očisti...uvidíš či je problém. si myslím že ani pri cibuli nebude. ale však uvidíš.
@deti95060810 gel..no zle som napisala gel bonux
Ach slak ma trafi akurat som nakupila 15 kg zemiakov 5 kg cibule a nejakych 10 hkav cesnaku
Prečo by si to mala hneď vyhadzovať? Však oplachni vodou, nechaj vyschnuť. Je to praci gel, nie kyselina chlorovodikova :D Zemiaky aj tak budeš šupať a rovnako aj ostatnú zeleninu.
@thirstymonk pridavam sa k nazoru
Tiež si myslím,že to nie je až také kritické. Veď sa všetko ošúpe,umyje,prejde varom. Nie je to kyselina.
Podľa mňa gél vsiakne do zeleniny, bude cítiť vôňu, nepomôže šúpanie a už vôbec nie umývanie
Vyskúšaj poumývať a uvariť jeden zemiak, podľa mňa to bude cítiť.
ak gél - tak to nič moc... vyskúšaj jednu cibuľu očistiť a uvidíš ... ale dobre to asi nebude...
@henka123123 za tych par eur by som to urcite neumyvala a nedala jest detom... Vlastne ani ja by som to nejedla. Vyhod a kup nove
@henka123123 ťažko povedať ako moc je nasiaknute, tiež nie som zástanca plytvania a vyhadzovania, ale ak sa to napilo by som to nejedla. Ale píšeš 15 kg zemiakov pochybujem se to všetko napilo. Možno len zvrchu
Ved asi neoblialo vsetko. Vytried a hotovo.
Ale ano z hora z regala vylial ten gel rovno dole do bednicky..no nic tak to asi vyhodim.jw mi to luto a hlavne to ze som to kupila teraz a rovno kos..co uz
No zemiaky môžes vyskúšať umyť vysušiť a potom ošúpať, Ale umyté zemiaky nevydržia dlho. Inak cibuľe sa nedá umyť a potom ďalej skladovať. Za pár dní bude smrdieť a plesnieť. Nabudúce potraviny neskladovať spolu s čistiacimi prostriedkami
@sisska96 ja son to mala zvlast len mi dosiel nakup a som narychlo to vylozila na regal.co uz on vsetko vylieva a nonstop robi skodu uz som si zvykla
@henka123123 No treba vymyslieť nejaký trest, aby nabudúce vedelo, že nemôže robiť hocičo
@sisska96 to neplati na nho on je mentalne retardovany autista
@sisska96 plus neverbalny
@henka123123 tak hlavne ze to nevypil on 😏
@anavixy to ne.on ma maniu vylievat prelievas vysypat..ale uz to nerobieval ale teraz po ockovani sa mu velmi zhorsil stav.uplne je cely den vo svojom svete
@henka123123 v najhoršom prípade budete kakať bubliny😁
Nejedzte to 😉 kašlať na krumple, nestojí to za to 😀

@henka123123 No ja by som vyhodila