@vasjar ja robim tak ako ma babka ucila.Do hrnca dam vsetko mäso a zeleninu spolu a vsetky koreniny ktoré tam maju byt a zalejem vodou.Ked pride k bodu varu okamzite stisim na minimum.Stale zakryte a v ziadnom pripade nemiesam.!! ked je uvarené,odstavim,necham ochladnúť,ale stale zakryte a potom az cedim.Ale stale nemiesam!!A stale sa drzim pravidla mojej babky..."na liter vody, lyžička soli".A mam ju krasnu ciru,chutnu a vyvazenu a "ockatu".Ale zase je pravda,ze ja kuraci vyvar varim,z mladeho kurata.Ak by som mala varit zo sliepky,alebo z kohuta, tak tam uz volim iny postup.Vsetko zalezi od typu mäsa u mna .....S kuchty sa bojim jak cert krizu.....tu ani doma nemam
@vasjar ja robim tak ako ma babka ucila.Do hrnca dam vsetko mäso a zeleninu spolu a vsetky koreniny ktoré tam maju byt a zalejem vodou.Ked pride k bodu varu okamzite stisim na minimum.Stale zakryte a v ziadnom pripade nemiesam.!! ked je uvarené,odstavim,necham ochladnúť,ale stale zakryte a potom az cedim.Ale stale nemiesam!!A stale sa drzim pravidla mojej babky..."na liter vody, lyžička soli".A mam ju krasnu ciru,chutnu a vyvazenu a "ockatu".Ale zase je pravda,ze ja kuraci vyvar varim,z mladeho kurata.Ak by som mala varit zo sliepky,alebo z kohuta, tak tam uz volim iny postup.Vsetko zalezi od typu mäsa u mna .....S kuchty sa bojim jak cert krizu.....tu ani doma nemam