icon

Marcipánové torty 2 - fotopostupy, recepty

peroli
30. máj 2012

Všechny možné foto-postupy, recepty na krémy a dorty sem... 😉

zz134
28. máj 2013
zz134
28. máj 2013

dievcata pls nejaky postup na Noeho archu?dakujeeeem

zz134
28. máj 2013
zz134
28. máj 2013

a este nieco

zkoisova
28. máj 2013

Dobrý den, prosím vás poradíte mi, chcem urobiť dcére k narodkám tortu monster high bábiku ako barbie, tj. torta bude bábikina sukienka. Ako na to? Na čo mám dávať pozor? Dakujem.

zz134
28. máj 2013

@zkoisova fuha a monstersky maju take velke sukniska?

zz134
28. máj 2013
jitulik007
28. máj 2013

Dobrý den, s přítelem jsme se rozhodli, že upečeme svatební dort pro jeho sestru, avšak ta si na nás vymyslela, že by ho chtěla netradiční, a to ve tvaru kabelky..nemáte náhodou nějaký recept na jednoduchou, zaručeně dobrou a ne moc náročnou přípravu kabelky (nejlépe kabelky vleže)? Předem děkuji za jakýkoliv námět, popř. fotonávod..upozorňuji, že na pečení máme jen týden a dort z marcipánu budeme dělat poprvé, ale jsme jistě šikovní, tak to zvládneme - musíme 🙂

luciahromadkova
28. máj 2013

vevericka

marbud
29. máj 2013

@reruna Ahoj. Našla jsem vaše stránky a jsou super!!! Jsem oproti vám dost stará, ale pečení mě moc baví. Chtěla jsem se vás zeptat jak děláte na medovník , ten čokotransfer. Co na to potřebujete a kde se tyto pomůcky dají sehnat. Předem děkuji za radu a mějte se pěkně. At vám dětičky dělají samou radost a jsou zdravé. Marcela Budínové

reruna
29. máj 2013

@marbud Ahoj🙂 věk nám nevadí, v této diskuzi jde hlavně o pečení a tam je to jedno🙂 čokotransfer je taková folie, na které je vzor z kakaového másla - rozehřeju si čokoládu, já používám čokoládu na vaření, naleju na tu folii na ten vzor, opatrně rozetřu, pak nechám zatuhnout na vzduchu a nakrájím, dokud není čokoláda ještě úplně tuhá, aby se pak nelámala, pak nechám ještě pořádně ztuhnout v lednici a pak tu folii stáhnu, jde to dobře - tady je spousta vzorů, jen si vybrat. http://cukrarske-pomucky.cz/dekorace-jedle/tran...

dadanielka
29. máj 2013

dievcata, prosim vas chcela by som spravit svoju prvu marcipanovu tortu pre dcerku na oslavu jej 1.roka......chcela by som vas poprosit o nejake rady co vsetko mi k tomu treba ake potravin. farbivo je najlepsie tekute alebo gelove ...?? kde zozeniem tu perlet... a podobne vopred vam dakujem za rady a tipy ... 😉

zkoisova
30. máj 2013

@peroli
Prosím vás mohli by ste mi poslať presné rozmery na vystrihnutie papučiek. Sú neskutočne krásne. Dakujem. Zuzana

karap
30. máj 2013

babulky ako urobim sedy potah?Viem,ze sedu ziskam kvapnutim ciernej do bieleho,no ciernu vobec nemam......Jedine co ma napadlo je,ze do bieleho potahu kvapnem zmes rozdrveneho cierneho uhlia v alkohole.to by mohlo fungovat nie? A este prosim vas,tie ktore robite z mmf.....ten potah je taky ,,suchy,, ako docielim,aby bol viac mastny?Mozem dat do cukrikov kus masla?Nebude sa to drobit?Dakujem za kazdu radu

blcha
30. máj 2013

@karap s tym uhlim ti poradit neviem ale skus mozno sa podari no a ked mas potah moc suchy tak davas asi vela cukru skus menej a ja davam tak na balicke cukrikov asi kavovu lyzicku stuzeneho tuku ceru a je to v pohode 😉

pipka
30. máj 2013

@karap
@blcha babulky diskutujte v tejto teme :
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kde-najst-inspiraciu-na-marcipanove-torty/

toto je tu len na fotopostupy 😉 nech sa nam to tu nepletie 😉

stupacik
30. máj 2013

@zz134 tak toto,keby videla moja dcéra, odpadne,to je jej sen . Krásna

janka345
Odpoveď bola odstránená
stanka79
1. jún 2013

ahojte šikovné mamičky, pozerám len s otvorenými ústami aké výtvory dokážete, ja idem prvý krát skúsiť tortu synovi na narodeniny na budúci týždeň asi budeme oslavovať, len sa dosť bojím toho poťahu na tortu, kúpila som si potravinárske farbivo, ale neviem v akom pomere ho mám dať na 100 g cukríkov, poradíte mi? takéto som kúpila
@zz134

pipka
1. jún 2013

@stanka79 diskusia o tortach je v tejto teme, sem sa presunte diskutovat :
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kde-najst-inspiraciu-na-marcipanove-torty/

tu je tema len na fotopostupy a recepty 😉

stanka79
1. jún 2013

@pipka ďakujem za info, už idem 😉

pipka
1. jún 2013

včielka maja 😉

jakelina
2. jún 2013
zanika1983
3. jún 2013

@mamina1978 super postup 🙂

dakota14
3. jún 2013

baby nenájdete niekde návod ako spraviť tento kočiarik ja som to niekde videla a teraz to nemôžem nájsť prosím diky

luciahromadkova
3. jún 2013
luciahromadkova
5. jún 2013

ako vyrobit potahovu hmotu z penovych cukrikov marshmallow
http://www.clockworklemon.com/2010/05/how-to-ma...