icon

Marcipánové torty 2 - fotopostupy, recepty

peroli
30. máj 2012

Všechny možné foto-postupy, recepty na krémy a dorty sem... 😉

vladiella
13. dec 2013

@chances skor si myslim ze to vyzera nieco ako bielkovy sneh ... no ale sposob ako sa to nanasa je tu 🙂 :
https://www.modrykonik.cz/blog/vladiella/album/...

luciahromadkova
13. dec 2013

@karap dobr yden, ani sa pytas na tortu vyssie a este kusocek je aj fotopostup, zial omylom som klikla na pridat foto bez fotopostupu, ale prispevok vyssie je.
Podla mna je to krasna vianocna torta pre celu rodinu napr. na vianocny stol a atd. a urcite sa hodi aj na stretnutie s rodinou v case vianoc, kde su skor deticky 😉.

chances
13. dec 2013

@vladiella velmi pekne dakujem!!!! 🙂

daja55
26. dec 2013

Možno, že som objavila už objavené, ale špekulovala som , ako vyrobiť jednoduchý lístok, bez vykrajovačiek 🙂 🙂 Tak pridávam postup.Najprv si vytvorím taký malý kužeľ,približne podľa veľkosti lístka.Zapichnem doňho drôtik č. 26 / môže byť aj iný/. Vložím ho do žilkovača a pritlačím, vyformujem

daja55
26. dec 2013

Potom ich nechám vysušiť , na rovnej alebo na oblúku, podľa toho, aký ten lístok chcem mať

daja55
26. dec 2013
daja55
26. dec 2013

Vytieňujem zelenými práškovými farbami

daja55
26. dec 2013

Jednotlivé drôtiky omotám floristickou páskou a pospájam podľa potreby

daja55
26. dec 2013

...a zakomponujeme medzi kvety 🙂 🙂 🙂 🙂

keysi22
27. dec 2013

@jakelina ahoj mozem sa ta spytat ako si spajala tie burizonky na telicko sovicky?

jakelina
27. dec 2013

@keysi22 bílou čokoládou jsem to potřela a uhladila. Burizony jsem spojila s bonbony a trochu másla k tomu podle návodu na burizonovou hmotu.

moncik85
Odpoveď bola odstránená
jakelina
Odpoveď bola odstránená
moncik85
Odpoveď bola odstránená
jakelina
Odpoveď bola odstránená
ronicek
Odpoveď bola odstránená
1234lubka
Odpoveď bola odstránená
wafaa
Odpoveď bola odstránená
wafaa
Odpoveď bola odstránená
frlka
10. jan 2014

dievcata, prosim o radu...dcerka chce na marcipan.tortu KONIKA, nemate nejaky fotopostup ako ho urobit? dakujem.

lubicamedvedica
Odpoveď bola odstránená
canama
11. jan 2014

Ahojte, chcela by som dcere urobit na narodeniny tortu potiahnutu marcipanom. Mate skusenosti s kupovanym marcipanom Dr. Oetker? Je kvalitny, mozem ho pouzit?

jakelina
11. jan 2014

@canama ne ten si nekupu, praská a je strašně drahý. Na dort potřebuješ tak tři balíčky nejmíň.

canama
11. jan 2014

@jakelina a aky teda iny mi poradis?

marbud
Odpoveď bola odstránená
svetlo55
15. jan 2014

Ahojte žienky, videli ste to už? ruže z cukríkov - http://www.craftberrybush.com/2011/01/sweet-ros...

zkoisova
17. jan 2014

Ahojte, prosím vás neviete mi niekto poradiť, fotopostup na ležiaceho macka? Mala som to nejakom časopise o pečení, modrý macko ležiaci na bruchu, samozrejme to neviem nájsť. Ak by ste niektorá vedela názov a číslo časopisu, prosíííííím dajte vedieť. Dakujem. Zuzana

ewapepa
Odpoveď bola odstránená
chrumka0203
22. jan 2014

Kočky, fotopostup na vytvorenie mačičky z marcipánu, máte niektorá? Dakujeeeem