Máte obľúbené jedlo, ktoré vášmu okoliu nechutí?
Dovolím si tvrdiť že mám rada širokú paletu jedál od tradičnej slovenskej kuchyne po zabíjačkové špeciality a držky milujem talianske cestoviny, pizzu aj morské potvory. Postupne sa k tomu pridali aj rôzne ázijské špeciality ktoré som sa naučila pripraviť, sa máme doma viac menej pravidelne ostrokyslú polievku, sushi, miso ramen a pod čomu sa však neviem prísť na chuť sú jarné závitky ale deti majú radi. Máte aj vy také jedlo čomu ste neprišli na chuť a vaša rodila okolie zbožňuje?
Palacinky. Kazdy sa cuduje, lebo to vraj maju vsetci radi a ja som jediny clovek ktoreho poznaju co to do ust nevezme. Nastastie sa ich uz dcera naucila robit, tak som od tejto cinnosti usetrena.
Nenavidim masove gulky v paradajkovej omacke, to je pre mna hnus..🤮
Lečo, všetko v čom je rasca a zelená paprika, plnená kapusta, guľky v paradajkovej omáčke, karfiolovú polievku
Ja celkovo všetky tie jedla co vari každá druhá rodina nejem.. Sviečková, segedin (aj ten názov je hrozný 🤣) španielsky vták, pirohy, kapustove fliačky 🤮...
U nás by stále deti a môj muž jedli pho ga.. mne to najprv aj veľmi chutilo, ale teraz už len keď cítim tú vôňu je mi zle 😅 alebo cviklove rizoto, všetci doma ho zbožňujú okrem mňa..
ale čo to vravím, veď vlastne ja nemám rada nič čo je moja rodina 😅 jedine varené jedlo ktoré mám rada je nejaká hustá strukovinova polievka, inak ani neobedujem, resp. Len keď sa donútim..
Najradšej mám pečivo s paprikou a paradajkou, keby to šlo, nič iné ani nejem.. som proste zvacsa za surovú stravu 😅
Tak a teraz mam chut na x veci ale segedin uz varit nejdem 😂 Na ten asi najväcsiu.
A nemam rada drzky, varene mlieko samotne ani kakao, zemlovku 😁
Zo slovenskych jedal: kecup, vsetko koprove, svieckova, pecienka, paradajkova polievka, karamel v dezerte.
Z medzinarodnych jedal: curry, hamburger.
Kapustová paradajkova polievka, holubky a huspenina
Rezne a zemiakove placky. Tie varim len z lasky😀
Inak u nas je to skor opacne, ja mam rada aj exotickejsiu kuchynu, indicke jedla a pod. To okrem mna u nas doma nikto nezje. Ale mne to nevadi, ja si navarim a viac mi ostane😋
U mna je tych jedal velmi vela. Len tak v rychlosti, nejem vajicka na akykolvek sposob, horcicu, udeniny, vnutornosti, bravcove maso, kuracie maso okrem prs (prsia zjem), akekolvek mlete maso, aspik, bryndzu, tvaroh na slano, uho - univerzalnu hnedu omacku z jedalni, zemiakovy salat, resp. akykolvek majonezovy salat a biele omacky (syrove alebo smotanove) - aj salat, aj omacky zjem len tie, ktore si sama pripravim...
@petronellla87 tak toto ani ja, k tomu držková, rybacia polievka, a ani zabíjačkové špeciality veľmi nemusím.
Ja zjem všetko čo sa da morské príšery tatarak držky no problém, ale absolútne som neprišla na chuť sushi to som ho skúšala aj z fakt dobrých sushi restik za mňa nie. A jedla typu segedin 🤢 vseobecne jedla z kapusty a klasicky zemiakový šalát 🤢🤢🤢
@lakebabe na sushi som ešte nenabrala odvahu. Nejako mi príde prosti srsti jesť surovú rybu
@diewcatqoo uho to ani neviem, či som niekedy jedla, na aspik som aj zabudla,
@ibatanecnica vieš čo ja zas skúsim hocičo tatarak krvavé steak mi nevadia ale sushi mi vyslovene nechuti fakt som ho skúšala tri krát rôzne podniky všetci za tým blbnu ale surová ryba s ryžou nič moc pre mna
@ibatanecnica uho, to su tie klasicke hnede omacky zo skolskych jedalni a vyvarovni 🙂
@diewcatqoo to som ani nevedela, že sa do toho dáva. Ja to nepoužívam.
@lakebabe ja tiež skúsim všeličo , ale ani tatarák veľmi nemusím. Sushi mi je ľúto si objednávať, keď neviem, či mi bude chutiť a tie čo predávajú napr. v Kauflande, mi pripadajú čudné. Ale tiež neviem čo potom s tým, lebo doma sa nikto na to nechytá. Je mi to ľúto potom vyhodiť. Ale čínske rezance a ostrokyslú milujem.
@ibatanecnica ja by som to tiež neobjednala len som skúsila od kamarátov presne pre toto škoda peňazí fakt nič na tom nevidím chuťovo rezance a činu to aj ja hocikedy
Segedín, žemľovka, sviečková.
Ja ani nemusím variť. Za mňa sú to pomaranče! U nás doma ich jedia,keď niesom doma a kolegovia vonku😥 a šupky vyhadzujú v sáčku,lebo ja sa legálne povraciam s tej vône.
Bryndzu nikdy, ani podobné jedlá
Žemľovka, ryžový nákyp
Ryžový nákup,dukatové buchticky a červený melón
A este som zabudla, pivo! Fuj, mne to tak hrozne smrdi, ze nedokazem umyt ani pohar od piva. Pritom moj muz je velky pivar... Pre mna keby bola pivo jedina tekutina na svete, ktora by mi zarucila zivot, tak radsej zomriem smadom, nez napit sa piva.
huspenina, tlacenka, držky a mozocek - podla mna okrem tychto si dam cokolvek
@petronellla87 aj u mna plus jsternice a drzky ble

Cestoviny na akýmkoľvek spôsob a špagety zvlášť. A muž a deti sa za nimi idú zabiť.