Máte radi Marlenku?
Máte ju radi?
Nie, pre mňa je až veľmi sladká
V tehotenstve som dokazala sprasit aj polovicu 😅😅 dovtedy mi nechutila. A cudujem sa, ze mi chuti stale 😅😅
Deti stále pýtajú marlenku tak raz za čas kúpim, ja len tak sa pýtam ci aj vám tak chuti 😀 ja si dám kúsok a cukor mi vyskočí
Deti stále pýtajú marlenku tak raz za čas kúpim, ja len tak sa pýtam ci aj vám tak chuti 😀 ja si dám kúsok a cukor mi vyskočí
@anonym_autor ja uz ju radsej ani nekupujem, inak by som sa nikdy nevtrepala do veci spred tehotenstva 😅😅
Áno chutí mi, ale práve kvôli obsahu cukru ju nekupujem
@anonym_autor áno, bohužiaľ mi chuti 😃
Škoda že je málo sladká, inak by bola super. Ale zase ja aj hryziem bonpari lebo len cmúľat ich je málo upokojivé tiež nie sú moc sladké 😅😜
@anonym_autor mam, ale robime si svoju, ktora nie je taka presladena
Škoda že je málo sladká, inak by bola super. Ale zase ja aj hryziem bonpari lebo len cmúľat ich je málo upokojivé tiež nie sú moc sladké 😅😜
@hiro tak to by si ju mal zajedat s cukrovou vatou 😆
@anonym_autor ja uz ju radsej ani nekupujem, inak by som sa nikdy nevtrepala do veci spred tehotenstva 😅😅
@evcagabi ved toto, nekúpiš nezjes ale par krát do roka treba 😀
@anonym_autor nie, nemám rada príliš sladké dezerty
@anonym_autor Mala som rada marlenku. Volakedy bola riadne sladka. Teraz uz nema taku dobru chut ako pred rokmi. Uz nie je ani taka sladka. Ja milujem sladke,cim sladsie,tym lepsie. Ze ma ide potom vyvalit,je druha vec 😀
Nie,je presladena, plna e-cok. A vraj "podla tradicnej receptury"😂
nie
Mnam, ja milujem Marlenku. Ale len tu, ktoru si spravim ja, nie tu kupovanu. Marlenku ani nekupujem. Ak potrebujem nieco narychlo, tak ked uz, tak kupim orechovy medovnik. Je to menej sladke, nez ta kupovana Marlenka a pride mi, ze trochu menej tam citim tu umelinu.
Ja nie.
Nir
Nie. Lepidlo.
Ja mam bohuzial😄tiež rada. Raz som robila doma takú bez valkania, bola výborná, ale stratil sa mi recept tak už nerobím.
@anonym_autor aj marlenku aj čisto salko, nechápem ľudí čo povedia “príliš sladké” 😅
Jeziiis, ja tie gulicky milujem, ale nkupujem, ba by som jak bomba 🙈🤣
Ano
Neznasam ju. A furt ju kazdy nosi do roboty na sviatok
Mám rada ale čokoládovu . Ale to Max raz za rok niekedy ani toľko.
@anonym_autor milujem ju!! Uzrala by som sa k smrti ale kvôli cene si ju nekupujem často
nie, na mňa príliš sladká