Mixér Lidl

lenica11
4. dec 2021

Ahojte máte skúsenosť a týmto koxerom z lidla ? Má výkon 600 wattov.
Dakuhem

zuzkaa1991
4. dec 2021

@lenica11 len spokojnosť teraz po 3r. Mi skončil ale.mala som 5r. Len som nepoužívala...chystam sa ho opat kupit ak bude nestihla som ist do lidl

canis_lupus
4. dec 2021

Neviem, či to bol tento istý, ale mala som tiež Silvercrest 3v1 vizuálne rovnaký asi dva roky. Potom sa tam ulomila jedna časť a už som kúpila Bosch 750w. Tento bol v pohode na občasné používanie, ale strašne mi vadili tie tlačidlá, stláčajú sa veľmi ťažko a nevládala som ich dlho držať. Aj výkon hlavne na sekáčiku je pri Bosch o inom. Ja by som do lidláckeho už nešla.

bikarbona
4. dec 2021

Po dvoch rokoch mi odisiel.

chrobacik41
4. dec 2021

@canis_lupus mne odišli dva tycové mixéri Bosch! A ten prvý po asi 1 roku bežného používania a ten druhý to bol vyššia trieda ten po pol roku a chcela som reklamovať a neuznali mi reklamáciu že som neprimerane používala teda niečo v takom zmysle ze odišiel motor 🤦‍♀️ zo servisu mi dokonca povedali ze si mam kúpiť nový ze motor sa meniť nedá 🤷‍♀️ asi tak moja skúsenosť s bosch mixermi

66simonka66
4. dec 2021

Prosím vás keď je tu už táto téma tak sa pridám a chcem sa opýtať či máte niekto aj skúsenosť s tým kuchynským robotom z Lidlu čo je na tejto fotke? Vďaka za rady.

canis_lupus
4. dec 2021

@chrobacik41 moji rodičia majú už neviem koľko rokov presne ten čo ja a zatiaľ funguje. Mama mi ho toľko ospevovala, až som si ho kúpila tiež, najprv som chcela Braun. Zatiaľ ho mám cca pol roka a som veľmi spokojná, hlavne ten sekáčik je úplne super, za pár sekúnd orechy posekané pomaly na múku. S tým Lidl som musela triasť, aby sa to posielalo dobre.

lenica11
autor
4. dec 2021

@canis_lupus toto nie je bosh ale vďaka

canis_lupus
4. dec 2021

@lenica11 viem, mala som Lidl, teraz mám Bosch a do lidlového by som znova nešla, radšej si priplatiť za kvalitnejší za mňa.

evkao
5. dec 2021

@lenica11 tento z Lidlu som mala 6 rokov, stale fungoval, len uz poriadne nedrzala rukovat pripnuta k elektrickej casti, obcas sa odpajala.... kupila som si ho znova, bola som s nim spokojna, za tie roky som ho vyuzivala naozaj casto

enoula
5. dec 2021

Je to taky stred, vymixuje, urobi robotu, ale ked porovnam s boschom, ktory ma tiez uz x rokov, tak lidlacky je taky labilnejsi, hlucnejsi, do ruky vacsi. Lepsie sa mi robi s boschom urcite. Ten sekacik je super vec jednoznačne