Zdravím, dnes som bola na pohovore v lidli.. povedali mi, že sa ozvú ale všetci vieme čo táto veta znamená. Preto chcem vedieť, či ma niekto s pohovorom v lidli skúsenosť a či vás prijali?
@lentilka640 malokde ta vezmu hned 😀 na 90% pohovorov ti poveda "ozveme sa vam" ak boli pri pohovore viaceri musia sa porozpravat, vyhodnotit body ktore sledovali na tebe a ako sa pise v komente vyssie mozno maju viacero zaujemcov (este po tebe) a chcu vybrat toho NAJ 😉 nestresuj, pockaj na telefon a drzim palce
V lidl som este nebola ale na inych mi hned povedali ozveme sa a volali max do 3dni bohužiaľ nevybrali e vás😂😂😂
@sebastianmichal no veď táto odpoveď vždy znamená jediné 😏 neviem čo budem teraz robiť
@greta2017 ďakujem, no som v strese lebo už som bola na toľkých pohovoroch a nič... teraz v tejto kríze je ťažko nájsť si nejakú robotu a ja ju naozaj potrebujem 😌
@lentilka640 ja som roky robila pohovory pre iný veľký obchodný reťazec a čo iného ako že sa ti ozvú mali povedať? Veď sa nemôžu o tebe radiť pred tebou, určite majú viacero záujemcov. Vždy som každému povedala, že sa mu ozvem v prípade, ak ho vezmeme, aj keď nie a tak sme vždy urobili.
@lentilka640 poznam to este tych 50percent mas ze ta mozu zobrat drzim palce
Čo si obliecť na pohovor do predajne
@majamarika klasika co nosíš bežné bud sama sebou
No u nás je taká situácia že my na pohovore sa opýtame len kedy môžte nastúpiť 😂 keďže je veľký nedostatok ľudí ak má človek dve ruky dve nohy tak berieme každého
@lentilka640 Ved pockaj kym sa ti ozvu 🙂
Aj mne to povedali na kazdom pohovore, na ktorom bola (nie v Lidli) a o par dni sa ozvali ci ma beru alebo nie.
Neznamena to nic ine iba to, ze nie si jediny kandidat, ktory sa k nim hlasi, takze najprv odpohovoruju vsetkych uchadzacov a potom si z nich vyberu. A teda sa ti ozvu a povedia vysledok.