icon

Môže Camembert po záruke spôsobiť problémy?

avatar
dzt
6. apr 2024

Baby, môže mi uškodiť Camembert po záruke? 🙈 zistila som to, az po zjedeni 🙈 bol viac aromaticky nez normálne

avatar
msnesquik
6. apr 2024

@dzt nie, max sa pos....🙈🤣

avatar
nikpa
6. apr 2024

@dzt koľko po záruke?

avatar
dzt
autor
6. apr 2024

@msnesquik 😂😂😂 bude veselo ešte.
@nikpa Asi mesiac

avatar
egonsk
6. apr 2024

@dzt no wc to isti, neboj.

avatar
nikpa
6. apr 2024

@dzt hm, no to už je na mäkký syr dosť. Daj si pre istotu živočíšne uhlie, neuškodí ti.

avatar
dzt
autor
6. apr 2024

@nikpa idem dať preventívne 🙈
@egonsk 😅

avatar
egonsk
6. apr 2024

@nikpa nestresuj, hadam keby bol zly, tak by to vyslovene citila na chuti, nevraviac o tom, ze kvargle by mozno boli vonavejsie...

avatar
egonsk
6. apr 2024

@dzt ak si si ho vysmazila, tak ta trapit nemusi vobec... a neverim, ze by si ho jedla keby bol uz zvonka zelenosedy a fest chlapty. Tak totiz vyzera zly camembert...

avatar
dzt
autor
6. apr 2024

@egonsk áno na olivovom oleji som ho osmažila. No nebol ani zeleny ani chlpatý 🥳😂

avatar
koniarova
6. apr 2024

@dzt nič ti nebude,nestresuj.

avatar
fido69
6. apr 2024

Hlavne pokojne. Žiadne uhlie neužívaj. Camembert je syr, ktorý musí dozrieť. Ak bol stále v chladničke, tak mesiac po záruke je akurát. Vo vnútri pekne krémový a nie tvrdý ako tehla. 😉

avatar
dzt
autor
6. apr 2024

@koniarova 🙏🏼
@fido69 snáď máte pravdu 🙈 mna len tak silná chuť trosku zarazila, preto som hneď hľadala obal…

avatar
koniarova
6. apr 2024

@dzt ešte si ho aj tepelne upravila. Aj olivový olejohol spôsobiť zmenu chuti.

avatar
nikpa
6. apr 2024

@egonsk jedno živočíšne uhlie nie je stres. Nehovorím, že z toho dostane salmonelu.

avatar
jenn82
6. apr 2024

Ja som zjedla.tyzden po záruke camembert a odniesol si to žalúdok, 3 týždne bolesti, hnacky tri dni, musela som dietovat, keď som zjedla niečo ťažšie, hneď mi bolo zle...veľa šťastia, nech to nie je tvoj prípad.

avatar
fido69
6. apr 2024

@jenn82 Tam musel byť iný problém a nie že bol syr týždeň po záruke. 😉

avatar
dzt
autor
6. apr 2024

Žijem 😊 nič mi nie je 😝

avatar
zanka777
7. apr 2024

@dzt no ja som raz zistila že je camembert po záruke a bol to "len nejaký týždeň" a to som si ho len ugrilovala ale bol to taký smrad že som hneď vedela že nie je ok.. mne príde divné že keď bol mesiac po záruke že ti ten smrad z neho(lebo viem ako ho cítiť)nevadil a napriek tomu si ho zjedla 😁

avatar
dzt
autor
8. apr 2024

@zanka777 vonal normálne, len chuť bola silnejšia 🤔

avatar
slovakboy
8. apr 2024

@dzt aromatický plesnivý syr nemusí byť ešte skazený, len je viac dozretý. Alebo prezretý. Má viac tej ušľachtilej plesne. Moja babka v minukosti robila Olomoucké tvarůžky. Mala teoriu že čím viac boli zrelé, tým lepšie a chutnejšie. Ja tieto syry vrátane hermelínu jem aj mesiac po záruke.