icon

Môžem použiť balzamikový ocot v šošovicovej polievke?

7. mar 2024

Prosim poradte 🙂 klasicky dosiel a doma mam len balsami8co.

kamowa
7. mar 2024

ono skusit mozes, len chut bude ina. Dala by som radsej skor citronovu stavu ako alternativu obyc.octu

kamowa
7. mar 2024

alebo skus v mensom mnozstve ochutit a zistis, ci ti to bude chutit alebo nie.

vanilkovazmrzka
7. mar 2024

Urcite radsej citron

autor
7. mar 2024

@kamowa
@kamowa
@vanilkovazmrzka dobre baby,dam radsej citron 🙂

aniele
7. mar 2024

Ja dávam kyslú smotanu (prípadne trochu rozriedenú tou na varenie) a potom nemusím riešiť dokyslenie. Je to tak akurát. Aj hustotou.

autor
7. mar 2024

@aniele ked som zabudla esre aj kyslu smotanu kupit,hlava derava 😅.

viestta
7. mar 2024

Na ochucovanie jedal nepouzivam obycajny ocot, radsej jablcny alebo balzamikovy, ak mam tak aj domaci bylinkovy z jablcneho octu a je to uplne v poriadku.

pinkgirl
7. mar 2024

Balzamikový ocot je dosť odlišný chuťovo od klasických octov. Dala by som trochu citrónovej šťavy, alebo to skús bez octu.

katchaxx
7. mar 2024

Odober na tanier a dochut balzamikom a podľa toho sa zariadis či chuti alebo nie - možno prídeš na nový vylepšený recept ;)

h2
7. mar 2024

A musí tam byť nejaký ocot? Nikdy nedávam ocot do žiadnej polievky. Zhodou okolností som dnes robila šošovicovú mliečnu polievku, nedala som tam nič kyslé, ešte aj smotanu som dala sladkú a nič jej nechýbalo.

autor
7. mar 2024

@viestta
@pinkgirl
@katchaxx
@h2 vdakq zeny, robila som podla receptu z netu a tam bol ocot, mne osobne sa tam ziada taka kyslejsia chut. Dala som teda ten citron a musim povedat,ze chutovo fajn.🤩