icon

Na aké spôsoby variť kuracie prsia s americkými zemiakmi?

18. júl 2024

Ahojte, už mi dochádzajú nápady. Na aký spôsob by ste robili kuracie prsia keď ako príloha sú americké zemiaky? Ďakujem.

alzbeta311
18. júl 2024

Ahoj a len tak na prírodno na panvici osmazit🙂

autor
18. júl 2024

@alzbeta311 no to nám doma moc nejde, že to je moc zdravé 😄

sissy27
18. júl 2024

ja tiež na prírodno, k tomu nejakú zeleninu... ale tak ak je to na vás moc zdravé 🙄 tak sprav rezne a nezabudni na tatarskú omáčku, čo iné...

blackberrymt
18. júl 2024

alebo spravím na prírodno a ku tomu omáčku, napríklad hubovú, syrovú... ale to sa viac hodí už ryža potom ku tomu

lindous
18. júl 2024

Ja by som namarilovala ako na grilovačku a tiež len tak opiekla, ale môžeš spraviť napr. aj stripsy v cornflakes alebo keď opecieš na prírodno, tak hodiť na to šunku a syr, pripadne rajčinu, šampiony atď, čo máte radi a dať zapiecť do rúry alebo potom nejaké soté so zeleninou podľa chuti, my máme radi napr. namarinované v sójovke + nejaké koreniny na póriku s kukuricou 😊

la_dolce_vita
18. júl 2024

Dnes som akurat robila kuracie prsia s nivou a smotanou, k tomu ryza alebo kludne americke zemiaky.

berenika39
18. júl 2024

Nakrájím na nudličky, obalím v hladké mouce s grilovacím kořením, osmahnu zprudka na másle, trochu podleju a podusím. Je z toho výborná šťáva, není to suché. Někdy přidám česnek...

autor
18. júl 2024

@sissy27 ja by som si rada spravila na prírodno, no nikto by to nejedol. Rezne nesmazim a tatarku nepoužívame 🙂

lucia13022023
18. júl 2024

Plnené - Sunka, Syr, sušená paradajka, špenát, slanina... Samozrejme ze nie všetko ale výber si co ľúbiš. Môžeš naplniť a zapiecť alebo obalit v trojoobale a vyprazit
Cestíčko ako na cernohor
Cestíčko obyc
Trojobal obyč, miesto strúhanky cornflakes, do strúhanky pridáš cesnakové chipsy a máš ochutený rezen
Kuracie prsia marinované na xy spôsobov, veľmi chutné sú v jogurte
Iba tak na prírodno s omáčkou - syrovou, dubakovou, kuriatkovou, višňová redukcia, chilli, medová...
Je toho fskt strašne veľa.

lakebabe
18. júl 2024

S akýmkoľvek omackami mne muž tiež nezje len prírodné prsia, tiež mu to príde moc zdravé, ale ani vyprážané nejeme, tak robím milión druhov omacok, syrová, sampionova smotanová, včera prsia a prírodna omacka so slaninkou na jemno a sampionami, inokedy zeleninové. Americké zemiaky sa mi k omáčke hodia vždy väčšinou robím trocha ryža trocha zemiaky americké

tykat
18. júl 2024

Pomel, urob burgry a namiesto hranoliek am.zemiaky

egonsk
18. júl 2024

sa ti nechcelo lupat zemiaky? kokso tento trend lenivosti mi uz nedviha obocie, ale aj chlpy. Prsia v cesticku palacinkovom, alebo v zemiakovom cesticku mozes k nim dat.

btus
18. júl 2024

ja robím mäso , aj zeleninu( cuketa, repa, paprika, cesnak, mrkva), zemiaky -jednotný pác a dám piecť do rúry. + koreniny, Všetko pokrájané na kocky

veselo_neveselo
18. júl 2024

Ja nemam prilis rada to oznacenie "na prirodno", lebo ti evokuje ze hodis kura na panvicu, sol, pepr a je to.

Krasa je ale v pouzitom koreni. Ak poriadne to maso okorenis, aj len tak opecene na panvici bude mnamka. Vyskusaj.

Ako backup kludne sprav z vypeku sampinonovu alebo peper omacku a kto bude potrebovat, nech si poleje.

Ja by som v tom teple len na panvici oprazila, k tomu tie americke a uhorkovy salat. Ziadne velke piplanie 🙂

dadis
18. júl 2024

@egonsk Ja nikdy skoro nesupem zemiaky 😅, naco?

autor
18. júl 2024

@egonsk načo budem lúpať novo vykopané malé zemiaky ? Radšej ich poriadne umyjem a spravím americké 😀

egonsk
18. júl 2024

ved to, ludska lenivost je uz neskutocna a este si to kazdy ospravedlnuje nejako... :( Ale nevadi, nech si je kazdy co mu chuti 😁 ... Inak original americke zemiaky su ocistene pecene zemiaky s ochutenim, neviem odkial k nam prisla moda, ze tak volame spinave rapave v supke upecene zemiaky. 😉

autor
18. júl 2024

@egonsk Jedol si niekedy novo vykopane zemiaky? Lebo to tak nevyzerá. Neviem ako chceš ošúpať zemiaky veľkosti jedného článku prsta. 😀😀😀

dadis
18. júl 2024

@egonsk To nie je lenivosti. Ked peciem zemiaky, nakrajam ich a stranou, kde maju supku ich polozim na papier na pecenie. Pridam korenie, postriekam olivovym olejom a dam do rury. Mnam. Rovnako nove zemiaky dusim (bez vody) so supkou na cibulke s rascou a petrzlenovou vnatou.. My to takto maje radi... jasne, ze aj supem zemiaky - ked su varene, ci v polievke..ale so supkou su mnam

janulka1802
18. júl 2024

@egonsk sorry, ale toto vôbec nemá nič spoločné s lenivosťou. Šúpať nové zemiaky, ktoré pečiem? Veď tá šupka je mňaaam! Ja som majsterka v rýchlosti šúpania zemiakov. Ide mi to od ruky, ale nové zemiaky milujem pečené aj v šupke.