Nahá torta
Ahojte, chcem sa opýtať na upečenie "nahej torty ". Aký spraviť korpus, plnku a ako postupovať , aby torta neobschla ? Ďakujem 🙂
@mizu89 obycajne tortove zele potiram nim ovocie napr jablko potom nezhnedne a krasne sa lesknu a ked zvysi tak natriem aj korpusy
@sabina1975 a dal by sa potriet aj korpus obtrety trochou kremom?nezliezla by potom zelatina?ci radsej neobtierat zelatinou krem to trochu schova a zabrani vysuseniu?
@mizu89 ak to obtries kremom netreba zelatinu ja so robila tento vikend na synovu svadbu a nepotierala som ju zelatinou a bola dobra este aj v pondelok
@sabina1975 no priblizne takuto len s cerstvym ovocim trojposchodku na svadbu.ako robila som uz hocijake ale takuto este nie.to taketo asi teraz ficia.
@sabina1975 a co poviete na tuto?treba ju obtriet aj zelatinou?zakaznicka si vybrala takuto.
@hanneli wau, perfektná torta!!! dcérka zlatá!
@mizu89 ja by som ju uz nepotierala je obtreta kremom a tie plosky budu prikrite ovocim
@sabina1975 dakujem.nechcem ju dobabrat a potom pocuvat po niekom ze bola sucha popripade ze stihla oschnut za 24h.preto sa pytam lebo si po nu pridu zajtra na obed a je na svadbu co je urcite v sobotu.tak preto. 🙂
@mizu89 no tak to nejak skoro si ju pridu zobrat
no aj ja sa cudujem tak preto sa vas pytam na to obtretie a obschnutie.ze si pride jedna pani v piatok medzi 12-16 po nu.neviem komu na svadbu ju chce ci znamym alebo detom to mna nezaujima len preto sa chcem popytat ohladom toho obschnutia aby som zle nedopadla.s marcipanom nemam problem ale toto som este nerobila a nechcem zlyhat.
@cica369 parádna!!!
Ahojte dievcata, tie torty su nadherne, ake ovocie tam davate navrch ? Chcem robit tiez teraz muzovi, ale mrazene ovocie tam asi nemozem dat navrch, ci ? dakujem
@medovka14 ahon chystam sa upiect nahu tortu torticky klasicke som uz nejake piekla ale nahu nie. Ked davas plnku tak len na cisty korpus? Ci predtym nieco este pouzijes? Ja do klasickej torty zvyknem pridact dzem.
@luculiatko ahoj, dávam tiež lekvár 🙂
@hanneli Mohla by som poprosiť recept na korpus? Ďakujem 😉😉😉
@fedanka mohla by som poprosiť recept na korpus? Ďakujem 😉
presne taký sme mali na svadbe, žena si ho priala.
@medovka14 dobry vecer,prosim vas,mohla by som vas poprosit recept na korpus a plnku?dakujem
@cica369 dobry vecer,prosim vas mate niekde este schovany recept na tu tortu? ☺ dakujem
@sugarfree999 ja peciem a pani ma pravdu. Nemam rada tieto nahe torty.

@sabina1975 ahoj a aku zelatinu pouzivas ak sa smiem spytat? praskovu,platkovu alebo tortove zele???A ako to obtieras?velmi ma to zaujima 🙂