Najlepšia mletá káva do pákového kávovaru
Ahojte, tie čo máte doma pákový kávovar, akú mletu kávu používate a ste spokojne? Kúpila som si kávovar ma internát a doteraz sme doma používali iba zrnkovú 🙂 ďakujem
Musíš skúšať aká tebe sadne 🤷♀️ pozri napríklad blogokave.sk má tam aj zlavove kódy na slovenské praziarne, poskusaj
My stále v Chorvátsku kupujeme takú skvelú mletú kávu. Majú tri druhy, červenú, fialovú a čiernu. Všetky sú super. Tu ju nemajú. 😞
My stále v Chorvátsku kupujeme takú skvelú mletú kávu. Majú tri druhy, červenú, fialovú a čiernu. Všetky sú super. Tu ju nemajú. 😞
@dismonika tu ju nebudú mať? Keď tak im skús napísať, možno ti kúpi keď tam pôjde najbližšie
A nechces si kupit aj taky maly mlyncek? Ta kava bude vždy lepsia, ak bude cerstva pomleta, respektive otvorena zrnkova kava ti vydrzi lepsie ako mleta..
Taketo myslim
https://m.alza.sk/bosch-tsm6a013b-d5497609.htm?...
Radšej mlynček.
V pakovom mi velmi chutí mleta Dallmayr prodomo. Robím malé presso a dolejem trochu vody. Z tých mletých sú v pohode aj popradska alebo zelený Jacobs. Mne to s mlyncelom nikdy velmi nešlo, vždy som ju namlela blbo- príliš hrubo, príliš najemmo, nerovnomerne...
@dismonika tu ju nebudú mať? Keď tak im skús napísať, možno ti kúpi keď tam pôjde najbližšie
@13uzivatelka11 áno je tam, len malé balenie. Ďakujem 😍
@barborka2_2 Kupujeme vždy v miestnej pražiarni, kde nám ju čerstvo namelú. Mame zvyčajne doma 3 druhý, plus bezkofeinovu a striedame podľa chuti.
Ak budes kupovat z praziarne, tak ti ju na poziadanie aj namelu. Ja objednavam online z praziarne takmer vzdy iba zrnkovu, ale ak idem na dovolenku alebo k nasim, tak im napisem pri objednavke, ze napr. 250g chcem aj namliet a nie je problem.
Pozri si u vás nejaké pražiarne a odskúšaj si zopár káv, oni ta budú vedieť aj trocha nasmerovať, podľa toho či máš radšej kyslejšie alebo viac horké kávy… každému sadne niečo iné, hlavne si myslím, že je základ, aby si si kúpila fakt kvalitný mlynček, proste môžeš mať neviem aký mega drahý kávovar, keď máš nahouby namletú kávu, bude taká aj výsledná káva
Ďakujem všetkým, práve som rozmýšľala aj nad mlynčekom tak asi to bude lepšie riešenie 🙂
Presne tak ,vždy kúp viac druhov v malom balení a skúšaj ,ja zakaždým kupujem nové

...to by aj mňa zaujímalo 😉