Najlepšie párky na trhu
ktoré párky su pre najchutnejšie a kde ich kupujete?
Názory o tom že nie sú veľmi zdravé viem pýtam sa len konkrétnu otázku.
@anonym_autor gasparky
Nam chutia zipser parky
Pečovské pikantne alebo lahodkove
Debrecínske z Hoferu
@anonym_autor strasburske parky z lidla
Jedine parky, ktoré dám do úst sú zipserky.
Ja len tie male cisarske
...a ešte teľacie.. nieže by sme nejako párkom holdovali..len keď príde raz za čas chuť synovi na párok v rožku 😁
Toto sa robi? Takéto chute, na niečo tak "zdrave". A kde ich teraz zoženiem 😄
Kupujeme parky vacsinou s podielom masa nad 90%, vacsinou cisarske alebo parky spod dubna. No sem tam kupim aj zipser
Bratislavské z kaufu
Kupujem tie male cisárske parky
Nám chutia jedine Spišské párky z Mecomu a Obyčajné párky Coop Jednota
@anonym_autor Kupujem tak raz za 2 mes., keď sa dcére zažiadajú a buď Nord Detské parky alebo Pirátky z Lidla a dám si aj ja.
cisárske párky
@anonym_autor muz neda dopustit na podracke virsle, ja si dam z billy take tusim nemecke, su balene po 2ks a je ich 6ks v baleni. A mala som rada aj certikov (take cierne) ale uz ich v obchodoch nevidim.
Parky spod dubna - Coop
Pozeram kolko maju percent masa. Ak sa mi ziadne nepozdavaju, tak Gasparky. Nekupujem ich casto, mozno parkrat do roka, takze sa velmi vo vyrobcoch neorientujem.
Kupujem matelkove parky bez chémie v Bille, alebo este tie paprikove , tiez z tej série kde je nakresleny potravinový semafor
@anonym_autor muz neda dopustit na podracke virsle, ja si dam z billy take tusim nemecke, su balene po 2ks a je ich 6ks v baleni. A mala som rada aj certikov (take cierne) ale uz ich v obchodoch nevidim.
@anonym_c7e371 čertíkov kupujem v Kauflande
@anonym_c7e371 v kauflande ich majú
My kupujeme aj štrasburské z lidla
Muž kupuje Spišské z kaufu len nie od každého výrobcu sú tak dobre tuším 96% mäsa,
ja kupujem teľacie
Bravčové parky tesco 93% maso.
Frankfurtske
zipser- jednota
Tiež hlasujem za Zipser

Párky z pod Dubňa Jednota