Najlepšie párky na trhu
ktoré párky su pre najchutnejšie a kde ich kupujete?
Názory o tom že nie sú veľmi zdravé viem pýtam sa len konkrétnu otázku.
Ja zjem len od krasno , muž zipser ( mne vadí, že majú črevá z ovci či kozy), ale inak nosí muž z Nemecka. Z lidl , značku neviem, ale tie sú super. A tiež zjem spišské alebo detske so syrom (kupujem v Sintre) . Pozerám podiel mäsa a v akých črevách sú balene.
Keď už, tak zipser párky alebo cisárske párky. Buď obyčajné, alebo paprikové. Tie používam aj do frankfurtskej polievky ..
Nám chutia Zipser,iné ani nekupujem
@anonym_autor spisske alebo bravcove z lidla este sisarske..
@anonym_autor od Kukonie
@anonym_autor Spišské párky a zipserky 👍
@anonym_autor
Krásno
ruku hore kto po precitani tejto diskusie dostal chut na parky 😀
Ja kupujem v 90% prípadov od miestneho mäsiara. Má mäsiarstvo, robí svoje výrobky, od šunky, salámy, klobás, cez údené mäsa a parky. Bohužiaľ len vo veľmi malom množstve, čiže občas musím aj mesiac dopredu objednať. Ak nestihnem a máme chuť, tak Kaufland cisárske parky 98% mäsa
ruku hore kto po precitani tejto diskusie dostal chut na parky 😀
@soldi hneď som aj mužovi písala nech mi dve nožičky zipseriek donesie keď pôjde z roboty 😂 už som 100 rokov nemala
@anonym_autor
Gasparky od Gasparika su fajn..ale aj ine,co maju okolo 95% masa
@anonym_autor Gašpárky a v Kauflande Slovenské párky. Cisárske sa dosť pokazili, kedysi sme kupovali tie a zipserky mi nechutia. Ešte u nás v jednote predávajú Diamonky, tie chutia mužovi aj synovi. Vždy kupujem nad 90% mäsa.
My tiež len od Gašparíka kupujeme 🙂 Aj keď sú malé, ale chutné a viem, čo jem. Chuťovo sú proste iné, lepšie. Aj vďaka tomu vysokému percentu podielu mäsa 👍
@nasasa_1 tiez tak, my uz len tieto kupujeme
Za mna bravčové tusim 85%masa z lidla
A kuracie Pali párky
@jeliz59 Uvedomuješ si, čo je kurací separát ? Že kuracie párky. Skoro ma vystrelo. Veď tam máš pomleté aj chrupavky, kože, perie. Kokso.
@anonym_52d798 a kde to je písané? Píšu kuracie maso,a bravčové,a bravč.kože.....
@jeliz59 Kokso, toto je naivita. Si pozri, čo je hydinový separát.
@anonym_52d798 hydinovy separat moze byt maso alebo aj nie iba kože kosti chrupavky perie ok....ale kde to je v tych Pali parkoch?v zložení sa nepíše kur.separat
@jeliz59 Nepi už a choď spať.

@anonym_autor 🤐