icon

Najlepšie šaláty na letnú grilovačku

t1nusa
15. máj 2025

Čaká nás grilovačka, aký šalát robievate na grilovačku vy?
My klasika coleslaw, grécky alebo cestovinový, ale rada by som vyskúšala niečo nové.

btus
15. máj 2025

my šaláty nerobíme, len nakrájam zeleninu, prípadne ugrilujem a každý si vezme, na čo má chuť. Dobré sú aj ovocné šaláty s melónom, ananásom.

lindous
15. máj 2025

Okrem spomenutých mám ja rada mix ľadový šalát, uhorka, reďkovka, jarná cibuľka, všetko nakrájené nadrobno s medovo-horčicovou zálievkou, zelerový a tabbouleh 🙂

sense
15. máj 2025

Žiaden extra zmes listov ,olej ,Balsamico a hotovo, ešte grilovaná zelenina

zuzanapjat
15. máj 2025

ak máte radi rukolu, tak 1.,rukola + cherry paradajky + balsamico, alebo 2., cherry paradajky + kukurica + jarná cibuľka + sladkokyslý nálev. podobný ako coleslaw je 3., šalát so zaváranej červenej kapusty + kukurica + tatárka. Mne brutal chutí aj šalát z čínskej kapusty + mrkva + sušené paradajky + citrón + majonéza... Alebo môžete spraviť tsatsiky...

domiklik
15. máj 2025

@t1nusa Rukola, nadrobno nakrájaná Rajčina, nadrobno nakrájaná feta, sol, korenie, citrón med. Ku steaku

viestta
15. máj 2025

robime salaty z kadecoho, podla toho co je a co nas napadne. Uz bol aj ryzovy, aj tabuleh, aj z bulguru alebo sosovice. Zeleninovy akakolvek kombinacia s remuladou

vivien234
19. máj 2025

@t1nusa ja ľúbim niečo na spôsob Caesar šalátu sú aj dressingy na kúpenie a do toho potom vlastne dať to grilované meso akokeby predpríprava na Caesar šalát a doplníte mäsom ktoré ugrilujete, ktosi mi poradil ale ja osobne nejem tieto potraviny a to kozí syr, olivy, balsamico niečo také "ľahšie"

t1nusa
autor
19. máj 2025
@vivien234

@t1nusa ja ľúbim niečo na spôsob Caesar šalátu sú aj dressingy na kúpenie a do toho potom vlastne dať to grilované meso akokeby predpríprava na Caesar šalát a doplníte mäsom ktoré ugrilujete, ktosi mi poradil ale ja osobne nejem tieto potraviny a to kozí syr, olivy, balsamico niečo také "ľahšie"

@vivien234 práve caesar som nakoniec aj robila a bol dokonalý 😍

gab1sol
19. máj 2025
@t1nusa

@t1nusa asi už po funuse, ale u nás celkom ide - nadrobno nakrájaná červená cibuľa, paradajky, očistená uhorka a mozzarella, trošku soli a premiešať. Rýchle, jednoduché a chutné.
Ale veľký úspech ešte mal “zelené” (rukola, polniček,…), k tomu sušené paradajky, granátové jablko a balsamico.

vivien234
19. máj 2025
@t1nusa

@t1nusa ja som nikdy nebola na šaláty ale tento som ochutnala po pravde v MC. Donalde aj v tasty parku a boli nenormálne dobre ta zálievka je bombová 🫶😊❤️

zuzi0911
29. máj 2025

Nakrájať zeleninu a pridať nakrájaný balkánsky syr ..to je všetko a zje sa ešte skôr ako skončí grilovačka😅