Najlepšie značky vaječných likérov na trhu
Ahojte kočky, prosím nemám kapacitu vaječný likér robiť a v okolí nikto neponúka domáci vaječný likér. Neviete mi prosím zo skúseností poradiť značku , kde ten likér chutil dobre ? Za ktorý by ste sa nehanbili naliať Navsteve a aj sebe ? Vďaka za tipy🙂
@alzbeta311 baylies robí aj vaječný ? To som nikdy nevidela ani Google nenašiel niečo také..ako vyzerá fľaša prosím ?
Vajecny sen
@miskakyblik urob domaci, to mas do 30 minut a ten bude na 100% super. Fakt je to velmi rychle.
@miskakyblik nie ospravedlňujem sa , vajecny nie ale práveže preto je úžasný 🥺 na to si sa nepýtala ospravedlňujem sa
@miskakyblik mne chuti z lidlu
vajecny sen
@joannita nestará sa do cudzích veci ,má pravdu. Ja viem ako sa pripravuje vajecnak, viem aj čo to žiada času na to nakúpiť, urobiť ho a aj upratať a podobne a teda neurobím to celé za 30 minút, to by som to veľmi šidila..ale na druhú stranu ani založiť 3 - vetnú tému mi nezaberie 30 minút ako asi tebe keď podľa toho posudzuje ostatných tak ja veru neviem či máš správne vnímanie času, keď už to porozumenie z písaného textu ti nefunguje...tak ale možno sa len tak nuďkas, neviem...vždy ma pobaví keď najviac odveci odpoveď najviac šteká..tak na zdravie🍸
Vaječný sen
Skus pozret enjake lepsie cukrarne ci nemaju? Alebo daj aj online ci ti nevyhodi dajaku ponuku co by ta ani nenapadlo normalne?
Ja som v Prahe tak na SK neporadim 🙂
@miskakyblik viem, že to nechceš počuť, ale kupenske sú riadny hnus. Do všetkých pchaju farbivá, ktoré sú potenciálny karcinogen a veľa ľudí je na ne aj alergická, len si to neuvedomuje, že z jedného štamperlíku má žihľavku, kýcha a pod. Ale možno sem niekto napíše nejaký, kde nebude farbivo, tak si rada nechám poradiť.
@miskakyblik paneboze 🤦♀️
Clovek da radu a ty mas potrebu napisat taky dlhy koment 🤦♀️
Ako ja neviem, ale ja mam nakupene tie 4 ingrediencie za 10 minut, ked to spojim s beznym nakupom, tak 3 minuty ale vlastne, ja osobne mam vsetko na vajcak doma. Priprava mi trva max 30 minut a to som este dala rezervu, ked tebe to trva tak dlho, mala by si sa zamysliet nad tym ze si asi pomala, alebo nesikovna.
Tak viesco, kup si tie hnusne žbrndy v obchode teda, navsteve bude iste chutit. Dobru chut 😘
@joannita veď práve, nedala si radu, dala si poucanie a ešte k tomu ironicky vyjadrené a to do konca , a teraz mi neuveríš, ale podrž sa, o niečom na čo sa tu vážne ale vážne nikto nepýtal...takže ak nabudúce budeš chcieť niekomu poradiť takýmto pasívne agresívnym spôsobom k niečomu na čo sa ťa nikto nepýtal, nerob to. Budeš prekvapená ako o to vážne nikto nestojí. A keďze ani toto od začiatku nechápeš tak ako iné veci, o tvojej šikovnosti taktne pomlcim.za necelých 30 minút si zbrndu vyrobím aj kúpim. A ty si pokojne var svoje tri kúpené ingrediencie ja si , prepáč, držím doma úplne iné potrebné veci ako je Gin alebo vodka , ale každý podľa svojej potreby. Veselé Vianoce 🥲
@miskakyblik kopirujem moj prvy koment: "urob domaci, to mas do 30 minut a ten bude na 100% super. Fakt je to velmi rychle"
Kde tam prosimta vidis agresiu a ironiu?? Vam tu niektorym uz dobre kuruje, ze vidite agresiu a ironiu v normalnom komente, kde ti pisem slusne ze je rychle a cbutne vyrobit si doma vajcak. Povedala by som ze ty mas v sebe nejaku skrytu agresiu, ked v slusnom komente ju vidis 🤦♀️
Rozum mi ostava stat.
Ale ako som pisala, bez si teda kupit chutny ečkovy umelohmotny vajcak a prajem ti uprimne dobru chut.
Mimochodom, ja davam do vajcaku rum a mam ho doma z minuleho roku 😅 ale chapem, ze ked dochadzaju argumenty, pouzijeme take trosku primitivnejsie 😊
@joannita môžem recept poprosiť? 🙏😊
@joannita no vidíš, taký dlhý koment, a pritom ani prečítať po sebe ich nezvládnem viac. Ja nehovorím o tomto komentári, ale aby som ti dala aspoň v niečom za pravdu, tak áno, poniektori volia veľmi primitívne reči, špeciálne keď už ani nevedia koľko a akých komentárov, pardon, ,,dobrých rád,, rozdávajú. A samozrejme, éčka vo vaječnom likéri je presne ten problém. Utekaj do vianoc ešte utkat deťom na krosnach niečo na oblečenie, nech nemusíš éčka v alkoholoch rátať po večeroch , lebo to už je ozaj nuďuška ako sa patrí, z toho by kurovalo ozaj každému, takže ešte raz a naposledy, šťastné a veselé, vďaka sa nerady a papa 🤦🥲
@miskakyblik ako som uz napisala.... Ked dochadzaju argumenty, tak pouzijeme take trosku primitivnejsie a ich intenzitu neustale zvysujeme 🤦♀️😅
@alzbeta311 jasne poslem 🙂
@miskakyblik Čo ťa tak pohoršilo na komente od @joannita? trocha sebareflexie neuškodí.
No fakt je najlepší ten domáci. A je to rýchle spravené. V obchode by som už nekupovala, pretože s domácim sa to nedá porovnať. A neverím, že nemá niekto 10 minút času.
@joannita ďakujem čakám🙂
@alzbeta311 poslem vecer, mam to doma v compe...
@bielasovicka Môžem poprosiť recept? ten 10 minútový 😀
@bielasovicka aj ja poprosím recept, ďakujem.

Baileys