Najlepšie značky vaječných likérov na trhu
Ahojte kočky, prosím nemám kapacitu vaječný likér robiť a v okolí nikto neponúka domáci vaječný likér. Neviete mi prosím zo skúseností poradiť značku , kde ten likér chutil dobre ? Za ktorý by ste sa nehanbili naliať Navsteve a aj sebe ? Vďaka za tipy🙂
@joannita veď to je to, že sa staráš do toho čo ja robím a čo mne koľko trvá , aby si mala dušu na mieste tak na MK odpisujem počas kojenia bábätka, ale vajecnak počas kojenia uvariť neviem ( iste, chápem že ty áno a dala by si to pod 20minut , rozumiem..) , ide presne o to že vieš prd o Tom čo a ako mám teraz doma a keď raz JA poviem, že JA viem urobiť vajecnak ale JA ho teraz robiť nemôžem, ale JA chcem do koláča pre návštevu použiť KUPENY, a JA prosím o skúsenosti s kupenym, tak TEBA je úplne 💩do toho lebo sa jedná o mňa a tebe nikto kupovaný vajecnak nenalieva takže sa tu nemáš čo navážať do toho čo mne trvá a prečo som miesto v kuchyni na mk . Ja dúfam že takto tomu už porozumies, zvládol by to aj môj 3 ročný syn tak hádam ti to už konečne docvakne a nebudeš sa tu strašne posmešne čudovať čo si mi také napísala, alebo si ešte nalej a fakt kašli na to lebo keď doteraz ti to nedotieklo do hlavinky, do vianoc to už nestihnes...
@bielasovicka Prosím? ja to myslím vážne...teda pekne som poprosila o recept...vôbec som nerýpala...🤔
@earlgrey aha, tak pardon. Vymiešame mixérom 4 žĺtka s 4 lyz. práškový c ., 1 vanilkový c, 1 šľahačka, 1 salko, a len pridám vodku alebo rum, kto co ma rad, pol litra. To je všetko. A takto robím aj karamelový, len s karamel. salkom.
samozrejme sú aj iné recepty
@bielasovicka Ďakujem, ukladám si to a vyskúšam 😊 síce alkohol nepijem, ale tak návšteve ponúknuť môžem.
ja by som hladala podla znacky rumu, podla zlozenia, urcite nie ziadne no name veci zo supermarketov s 20 aditivami :DDD posledne sme mali jeden od Bozkov sa mi zda, taka special edition to bola, vacsia flasa cca 20EUR, ale uz mi ho ani nevyhlada... cize uz sa nevyraba :D
Naslo mi ale napr advocaate od Bolls by som skusila (nemala som ho ale), alebo teda klasika bozkov...
Tiez doma likery nevyrabam, na co aj, ja to dokonca velmi nemam rada, do dnes si pamatam akosom v domacom natrafila na kusok zltka ci coho takeho tuheho a skoro som sa tam pototo a mala som po chuti.. odvtedy si radsej kupim :DDD jedine moja suseda robi najlepsie doma, ale hlavne preto, ze tam leje fakt dobry alkohol
@simca06022011 ja robím z klasik bozkov.
@miskakyblik nedocitala som tvoj koment, ale to co som precitala, tak nad tym ostava rozum stat 🤦♀️
Ale viem pochopit, ze na materskej, pri dvoch detoch zenam trosku kúruje, tak to ta trosku ospravedlnuje. Ale len trosku, zvysok tej agresie a nevyzretia bude v tebe prirodzene.
Baby čo ste tu také podráždené? 😁
@tim23 vianocna nerva :D
@joannita v pohode , presne ako píšeš, ty necitas ty rovno komentujes...to je už úplne vyzreté 😁👍ideš bomby fakt.
@tim23 to asi baviť sa o alkohole a nenaliat si nerobí dobrotu 😁
@miskakyblik 😁😁 tak šup, povinne všetky po jednom vypiť.. Možno prídete na spoločnú reč 🍷
@miskakyblik ďakujem všetkým čo poradili, a tí čo sem prišli len pomachrovat a nechať sa potlapkat po pleci aké sú super že vyrábajú , radšej si trošku cucnite, než dávať neuzitocne a nevyžiadane rady . Veselé Vianoce všetkým 🙂❤️🥂
@miskakyblik vajecny sen je uplne normalny vajecnak, ktory nikoho neurazi. Ak chces ale nieco naozaj vynimocne, pozri do Yeme (Ba/Nitra), prip. googli ponuku cukrarni, kaviarni alebo mensich restik v tvojom okoli. Mnohe taketo prevadzky si varia svoj aj na predaj - napr. Arch Caffe v LM alebo Cafe Fara v Klentnici (ČR). Tieto dva som pila a boli vyborne (lepsie nez bezny domaci vajecnak).
@miskakyblik ked ti niekto napise, aby si si urobila sama vajcak, bez naznaku ironie, pretoze to trva chvilku, tak machruje? 😅😅🤦♀️ OMG.
Tak ja sa ti teda hlboko ospravedlnujem, ze som si dovolila napisat ti, ze domaci vajcak je lepsi a utekaj si teda kupit nejaky patok do potravin 🤦♀️😅 dufam ze tu si tu ironiu uz postrehla.
Miesto vypisovania agresivnych komentov sa venuj radsej svojim detom prosimta.
A btw, kupa vajcaku ti nezaberie cas? Ci len kupa surovin podlieha casu? To bola basnicka otazka (nemusis odpovedat)
@miskakyblik Akože nehnevaj sa, ale trocha by si sa mohla krotiť. Hormóny, nehormóny, takéto správanie vypovedá o tvojom charaktere...
@miskakyblik Odkiaľ si?
božkov je naj... ink najlepsie je kupit viacero znaciek, ak nepoznas a vyskusat...
@miskakyblik a este doplnim, nedocitala som tvoj koment preto, ze to je ako keby 5 rocne dieta pisalo. To sa neda citat co ty davas.
Stalo sa ti nieco? Lebo fakt mam pocit ze niesi uplne v poriadku.
ženy ešte aj na obyčajnom vajčáku sa tu pohádať to je moc😀 aj ja som dala radu teda že domáci je domáci ale teda netušila som kde sa to až zvrtne😀
Pozri značku Verpoorten. Neviem odkiaľ si, ale v BA ho zoženieš v obchodoch so zameraním na alkohol.

Ahoj, určite nie Vaječný sen - čistá umelina! Fuj! Odporúčam Božkov alebo z Lidlu.