icon

Nechce sa mi variť

25. feb 2023

Zvyknete variť každý deň? Mne sa už fakt nechce nenávidim varenie
Čo sa dá uvariť na 2-3 dni?

Strana
z2
selest
25. feb 2023

Vsetko varim na 2-3 dni. Varime 2x tyzdenne ked neratam ze mame vzdy doma vyvar alebo zeleninovu polievku ale to sa vari same. 1-2× v tyzni objedname pizzu alebo hodim nugetky a hranolky atd do rury alebo rychle cestoviny. Nemam priestor denne na dlhe varenie ani ma to nebavi..

dominikamacakova
25. feb 2023

Na viac dní sa varí kapustnica, vianočný šalát, segedín, guláš, fazuľa. Ešte robím na dva dni cesto na placky, iné jedlo by som asi viac dní po sebe nezjedla. Mne to nechutí už v ten deň ohriate.

mikadooo
25. feb 2023

Ja varím "seriózne jedlá" len cez víkend, cez týždeň večere zabíjam nejakým chlebom vo vajci, hriankami, cestovinami a tak. Proste rýchlovky. Veľmi sa mi uľavilo, keď som prešla na tento mód. Tiež neznášam varenie.

zuzu13487
25. feb 2023

@mira0611 https://www.amc.info/sk-sk/
Mám 3 malé deti a môžem len odporučiť, že s týmito hrncami stíham všetko a to ešte nie som tak zbehlá v tomto systéme varenia ako moja mama, tá už nepotrebuje ani rúru a v mnohých prípadoch ani sporák. Vie upiecť v nich aj tortu, chlieb, grilovať... kapustnicu mám hotovú za 20 minút, vývar za 15. A dajú sa kúpiť aj na splátky. Ja si chcem už z nich kúpiť novšie, lebo tie sa dajú riadiť aj cez mobil, ale aj s týmito mojimi som spokojná, lebo si viem napríklad navoliť, kedy sa má začať variť, napr. o hodinu, dve... Určite budeš spokojná, robia aj prezentácie, kde môžeš jedlo ochutnať a vidíš ako sa s tým varí.

nenne9
26. feb 2023

@zoro9836 my nemame ani nizsie prijmy, ani male deti a furt varim🙂 a co si objednavate alebo chodite stale jest von? Ja som stara skola a stale si myslim ze cerstva domaca strava je o kustik zdravsia...plus kazdy kuchar dava do jedla svoju energiu🙂 a lasku🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
mira0611
26. feb 2023

@zuzu13487 dakujem 🙂 ja mam len jedneho syna, ale ten by zjedol aj leva.

yna1
27. feb 2023

ani mne sa niekedy nechce, najma teda ked neviem, ze co urobit, ze sa nevieme doma dohodnut, co by sme si dali. Ked sa zhodneme, tak nemam problem uvarit, len to vymysliet je najtazsie 😀

Strana
z2