icon

Nenávidené potraviny: Čo neznášate vy?

18. júl 2024

Co nezjete? Môj muž nejde šampiňóny ani olivy, trochu mi to vadi keď varím. Co mate vy také čo nemusíte? Zvedavá som, keďže mne to nejde do hlavy a šampóny aj olivy milujem.

Strana
z3
tetapetra
18. júl 2024

Pamätám si ako otec robil rybaciu natierku zo sprotov a tie mali oči, to bol des. Nikdy viac. Vadí mi luskova polievka, kúsky na masle zjem Relatívne zjem všetko.

jaroe
18. júl 2024

Šampiňóny, celkovo hríby znesiem len ako ochucovdlo, do úst ich nedám. Držky, žemľovku, morské potvory.

thirstymonk
18. júl 2024

Paradajka je definitívne moja najväčšia záhuba. Ale aj inej zelenine a ovociu sa rád vyhnem.

kulumulu123
18. júl 2024

Teple mlieko alebo kakao a koza z mlieka je jedno ci tepla alebo studena len ked to pisem sa mi zdiha zaludok.... Pre toto iste nejem ani mliecne polievky... Inak asi vsetko vratane pecenych chrobakov 🙈

bavlnka92
18. júl 2024

dobrovoľne by som nezjedla: huspenina, držky, morské plody, hríby,...
potraviny na ktoré mám alergiu nejem (logicky)
žijem na zemiakoch, ryži a mäse.. bez omáčok, bez väčšiny zeleniny. z ovocia zjem mandarinky/pomaranč, čučoriedky a hrozno, ostatné nemôžem.

cina1
18. júl 2024

ja jedla z oviec, mam este par jedal, ktore nevyhladavam, ale keby bola kriza, zjem, neurobilo mi to neviem ake nasilie, ziadne napinanie alebo podobne, len ich nemam rada...tak nejedavam...napr. ryzový nakyp dukatove buchticky, segedin...

tatiana149
18. júl 2024

Paradajky a mlieko. Stačí vidieť a napína má.

hara_vara
20. júl 2024

@doriiis never tomu 😄

hara_vara
20. júl 2024

@ssimusska ešte žiješ?😄

hara_vara
20. júl 2024

@zara1996 a čo znáša vajíčka 😆

zuzana76
20. júl 2024

držky, jahňacie mäso, vnutornosti ako oblicky, pľúcka, semeníky z byka a podobne čudnosti (kuracie pecienky a srdcia a zaludok milujem), kozie mlieko

moniikka
20. júl 2024

Pizza, kečup, šampiňóny, banány, bryndza, olivy, paradajky, ryby, tatárska omáčka, cesnak, kukurica, hrášok...je toho veľa

adik64
20. júl 2024

Vareny hrasok, zelene fazulkove lusky, nic z masa okrem kuracich ci kacacich prs a bravcovej panenky (sunku, salamu, klobasu zjem), cibulu, papriku, kyslu kapustu, kysle uhorky, tepelne upravene paradajky, tofu, privarky...je toho dost, nenapadne ma vsetko 🙂

ssimusska
20. júl 2024

@hara_vara si predstav, že aj lepšie ako ty 🙂

mk1111111111
20. júl 2024

Ja len 2 veci zo vsetkych spomenutych, ale, nie ze by som nezjedla v zivote, len ich nevyhladavam. A tu su vitazi: zeler/celer a kozka z mlieka

Samozrejme neratam cudzikrajne najmradlavejsie skvosty zo severu europy a cinske nakladane cudestva.

dory11
20. júl 2024

Manžel neznáša šampióny teda aké kolvek huby aj tak si urobím pre seba tie huby keď ich mám rada tak je to aj z lososom manžel nemá rad lososa takého robím iba sebe a dcérke .ja zase nemám rada olivy manžel áno tak mu ich pripravím ja nemám rada lečo ale on áno tak mu ho urobím

Strana
z3