icon

Nivová omáčka

15. máj 2022

Ženy akú smotanu používate do nivovej omáčky ? Na slahanie či na varenie ? Nevieme sa so svokrou zhodnúť s ktorou spravíme 🙂)) 👿prosím pomooooc pripadne kľudne krátky receptik . Moc ďakujem

avatar
lindous
15. máj 2022

Tú, ktorú mám zrovna v chladničke (častejšie na šľahanie) 😅

avatar
marca12
15. máj 2022

To je jedno,ja pouzivam slahackovu aj na varenie.

avatar
katikabarl
15. máj 2022

Mne príde chutnejšia keď robím omáčky so smotanou na šľahanie

avatar
lula3108
15. máj 2022

Na slahanie = viac tuku, viac kalorii, viac chuti a hustejsia. Na varenie je lahsia nie tak sladka. V podstate extra velky rozdiel tam nie je, ale profi sefkuchari robia vzdy z viac percentnej smotany

avatar
paulinadreamy
15. máj 2022

Na varenie som nikdy nepoužila, pre mňa je to voda. Vždy len na šľahanie 33%. Osmažím na jemno nakrájanú cibuľku,cesnak,pridám smotanu,dve nivy,soľ,čierne korenie. Nič viac nedávam.

avatar
victory7897
15. máj 2022

Na šľahanie

avatar
0silvia0
15. máj 2022

Ja robim so slahackovou smotanou. Orestujem cibulku, pridam sampinony, podusim, okorenim, pridam nivu a smotanu a cesnak. Hotovo.

avatar
nerya
15. máj 2022

A ja dakedy aj z mlieka 😀

avatar
sona96
15. máj 2022

Smotanu na varenie nepoužívame vôbec, všetko len so šľahačkou.

avatar
nelca84
15. máj 2022

Vzdy robim len so slahackovou.

avatar
ratira
16. máj 2022

No uprimne aku doma najdem, ale prevazne na varenie aspon tusim ze posledne razy som taku davala 🙂

avatar
luccija
16. máj 2022

Ja na varenie...mne je šľahačkova silná, mastna