Nutričné hodnoty a zdravie sušeného kare
Pekný deň, viete mi povedať, akú energetickú hodnotu /tuky, bielkoviny, sacharidy, soľ/má sušené kare na fotke?
Je zdravé jest takýto druh mäsa? Prvýkrát som jedla takéto mäso a celkom mi chutilo 😀

mala by tam byť iba bielkovina a tuk, keď sacharidy tak veľmi máličko ... bežne majú takéto výrobky okolo 170–200 kcal, niečo nad 30 g bielkovín, 3-5 tuku a dosť soli (tiež okolo 5 g)...
fakt to nemajú na obale? nikde?
Čakáš že to budeme hľadať za teba, alebo myslíš že niekto má takéto veci v hlave?
zo zakona musia byt tieto veci uvedene na etikete, takze obrat balenie a precitaj
@viestta nie je tam nič uvedené na druhej strane. Kúpila som to v malej predajni na dedine.
Čakáš že to budeme hľadať za teba, alebo myslíš že niekto má takéto veci v hlave?
@13uzivatelka11 chcela som len vedieť, kde by som našla údaje k danému výrobku.
A aj sa opýtať, či je zdravé konzumovať takýto druh mäsa ?
mala by tam byť iba bielkovina a tuk, keď sacharidy tak veľmi máličko ... bežne majú takéto výrobky okolo 170–200 kcal, niečo nad 30 g bielkovín, 3-5 tuku a dosť soli (tiež okolo 5 g)...
fakt to nemajú na obale? nikde?
@biba_18 ďakujem pekne 😉 nie, není to tam
@anonym_autor na druhej strane nie je žiadny text?
@anonym_autor ahoj, my tieto smeti nejeme…kúpime z času na čas surové mäso, nakrájame, naložíme a sušíme si sami…síce asi tiež nie celkom kóšer😂
@anonym_autor ahoj, my tieto smeti nejeme…kúpime z času na čas surové mäso, nakrájame, naložíme a sušíme si sami…síce asi tiež nie celkom kóšer😂
@suve99 Smeti? Googlil som a vyzerá že neobsahuje nič len soľ. Žiadne konzervanty či stabilizátory či farbivá. Ako doma sušené. Tiež ti robím takto hovädzie.

zo zakona musia byt tieto veci uvedene na etikete, takze obrat balenie a precitaj