icon

Obedové menu

ajaxik123
10. okt 2022

Dobry den. Chystame krst pre nasu maličkú a obed sme sa rozhodli objednat. Ale vôbec netusim co,vsetko je vsade rovnaké co maju vsetci. . poradíte co ste mali vy, alebo co mate radi? Ďakujem

evica17
10. okt 2022

@ajaxik123 my sme mali vývar a ryžu,bravčové na slanine a cibuli v hricicovej omáčke. Ale boli sme len 6 na obed. Pre viac ľudí by som volila šalát a rezne,pre jednoduchosť. Ak tak reštauráciu

ludmilik13
10. okt 2022

naco budes vymyslat kadeco, objednaj nieco take overene, co vies, ze kazdy zje. radsej by som takto stavila na istotu.

queen_mary
10. okt 2022

Rezne, svieckova,...

evica17
10. okt 2022

@ajaxik123 ja by som objednala kurací plátok alebo bravčový a polryža a pol opekané zemiaky/hranolky a nejaká syrová,hribikova omáčku a šalát. Polievku by som neriesila

breznica
10. okt 2022

@evica17 presne takto to mal brat na svadbe (21 ľudí aj mladomanželmi) a všetci si chválili

queen_mary
10. okt 2022

@evica17 podla mna to je najvacsi komunizmus, tento vse tanier 😀 ryza a opekane zemiaky, jedno maso vyorazane a jedno na prirodno a naokolo nakrajana zelenina 😀

aleshka_supermama
10. okt 2022

@ajaxik123 my sme mali panenku dubakova omáčka pol ryža pol opekané.. sestra vegetarianka tuším mala syr a šalát a deti mali kuracie nugetky hranolky.

h2
10. okt 2022

@queen_mary 🙄 Čo má jedlo s komunizmom???

kukulienka999
10. okt 2022

@ajaxik123 my sme mali krst cez koronu, objednávali sme pre 10 ľudí bravčové rezne,kurací gordon blue, hovädzie s hubovou omáčkou a príloha bola smyklavy salat, zemiaky, ryza + zeleninová obloha. Dali nám to v safingoch separé, každý si mohol zobrať na čo mal chut a samozrejme vyvar slepaci, ale ten som si robila ja sama doma. Inak u nás v rodine je prevaha mužov, ja nejakým degustačný menu by som nezahviezdila a muzi by otvárali chladničku, že sú hladní. Preto sme volili chutne a tradične, nech sú najedeni a ticho 😁

evica17
10. okt 2022

@queen_mary nie,iba jeden plát mäsa. A ak máš viac ľudí,týmto sa zavdacis všetkým,proste taký čo vyslovene neznášajú ryžu tam majú zemiaky a tak. Ale áno je to také komunistické,ale za mňa v pohode.
@h2 anam o hovorilaj ten čo sme unho mali jedlo na svadbu,čo vlastnil reštauráciu,že takéto menu a ešte predjedlo,že to už je dávno prekonané,že to dnes už iné menu ide. Žiadna sunkova syrová rolka alebo iné predjedlo a žiadny takýto tanier

guiseppinka
10. okt 2022

My sme mali 2x restiku a raz catering. Raz bola divina, raz nejake batatove hranolky s neviem akym masom a julliene zeleninou (take nejake klasicke maso hranolky, ale moderne spravene, bolo to vyborne), catering sme mali rezne, svieckovu, nejake udene asi koleno alebo rebra a pirohy (po tych sa zaprasilo a to mali byt len tak pre mna)...

jankka1981
10. okt 2022

@ajaxik123 my sme boli 12 a každý si objednal čo chcel

h2
10. okt 2022

@evica17 Tak "prekonané" je v pohode, alebo aj nemoderné atď. Ale komunistické? (Hlavne, keď komunizmus sme tu ani nikdy nemali, keď už, tak socializmus.)

queen_mary
10. okt 2022

@h2 lebo taky catering sa serviroval tak pred 30 rokmi. Ano, clovek sa z toho naje, je to taky maly svedsky bufet na tanieri, ale uz sa to podla mna vobec nehodi.

h2
10. okt 2022

@queen_mary Veď jasné, je to už minulosť, je to staromódne atď. Ale tieto jedlá sa pred tými cca 30 rokmi servírovali aj na západe.

nelca84
10. okt 2022

@queen_mary presne, take retro menu 🙂
@ajaxik123 ja by som sla do panenky s nejakou omackou alebo kacacie prsia

ibrunova
10. okt 2022

Ak tam budú babky, tak tie sa takému klasickému menu potešia viac ako nejakým špecialitám 🙂

queen_mary
10. okt 2022

@h2 ano, ako je tu nizsie napisane, tak vyraz "retro" sedi viac 🙂

h2
10. okt 2022

@queen_mary Retro je na to úplne najvýstižnejší názov.

evica17
10. okt 2022

@h2 nevedela som nájsť správne slovo na to. Retro je k tomu úplne výstižne.
@queen_mary a z mňa v pohode,hodí sa to j v tejto dobe.