icon

Obľúbené detské jedlá

23. aug 2025

Aké jedlá zbožňujú vaše detičky?dajte kľudne tipy na obedy a moja šesťročná veľmi ľúbi zemiakovú kašu so šťavou s meskom rôzne cestoviny sladké veľmi nemá rada ako ja iba sem tam jej upečiem jabĺčnik ale inak na sladké veľmi nie je

Strana
z2
petamich
23. aug 2025

Suche cestoviny, suchu ryzu, rezen a McDonald (ten by jedol aj kazdy den, ked by sme mu dovolili) ale to si asi nechcela pocut 🙂

majlo1234
23. aug 2025
@petamich

Suche cestoviny, suchu ryzu, rezen a McDonald (ten by jedol aj kazdy den, ked by sme mu dovolili) ale to si asi nechcela pocut 🙂

@petamich u nas rovnako🤣 ale aby som nezabudla-u nas ide aj vyvar, najlepsie dobry bujonovy od svokry, a tarhona. A tlacenka od otca. A parky, kazdy den by jedol parky na ranajky obed aj veceru

petamich
23. aug 2025
@majlo1234

@petamich u nas rovnako🤣 ale aby som nezabudla-u nas ide aj vyvar, najlepsie dobry bujonovy od svokry, a tarhona. A tlacenka od otca. A parky, kazdy den by jedol parky na ranajky obed aj veceru

@majlo1234 hned sa citim lepsie 😂

autor
23. aug 2025
@petamich

@petamich v pohode tak detičky si vyberú samé čo im chutí 🙂

autor
23. aug 2025
@majlo1234

@majlo1234 môj manžel to má tak 😂si ma rozosmiala ten by jedol párky kľudne tiež stále

lauriik
23. aug 2025

U nas tiez sucha ryza, suche cestoviny vedu 😁 Ale aby som im nekrivdila zjedia aj vyvar, brokolicovu polievku, rajcinovu polievku, sukofleky, grilovane masko, dukatove buchticky, pizzu a top jedlo je rezen s hranolkami 🙈

luckajozko21
23. aug 2025

Hokaido/spenatovu polievku s chlebovymi krutonami. Hocico len nech su tam krutony. Krutony s krutonami.
Halusky hocijake hocikedy, vela vela halusiek. Vajickove, cviklove,cuketove...
A cestoviny s hocicim, ale musi to byt labkova patrola alebo mimoni cestoviny. Ziadny iny tvar nema taky uspech.
Steak, pecene zemiaky a jogurtovy dresing
lososa ale musi byt na male kusocky a s jogurtom. Ked je vo vacsich kusoch, tak ho len ochutnaju
Kacka+lokse
Moj rocny sa ide zadrhnut za olivami a kyslou uhorkou 😀

anonym_f2e1d7
23. aug 2025

Paradajková polievka, pizza, špagety, pečené kura s ryžou rezne, uhorkový šalát, halušky.

leveta
23. aug 2025

6 ročna, zje všetko keď nie je doma, ale doma 6 dní v týždni máme kuracie stehná..pečené, perkelt, paprikáš, príloha tarhoňa, kaša, ryža. Nemá rada zemiaky varené ani pečené, zje ale len pohrabe skôr.
Dokola rascová zemiaková polievka, frankfurtská, fazuľová s údeným, také hustejšie má rada. Neobľubuje zeleninovú typu vývar s hráškom alebo podobne. Ale teda základ jej stravy je už rok kura 😂. Raz za mesiac sú dá parené buchty. Mimo obeda jedáva chlieb suchý, občas puding kupovaný, fantasiu jogurt ale nesmie byť ovocny. A veľa surovej zeleniny a ovocia. To fakt na kilá.
Keď robím iné mäso, zje len šťavu bez mäsa.
Mladšia skoro 5rocna, tá by jedla len mäso. Ovocie neje od narodenia vôbec ziadn, ani výživy, ovocné šťavy, nic. Zeleninu zje len varenú, surovú vôbec žiadnu, ani hrášok,mrkva nič do ruky. Prílohy k jedlu neje vôbec, iba cestoviny zje, ryžu len samotnu bez nicoho. Takže kura so staršou jedáva bez príloh. Ona je bezmliečna, čiže mlieko u nás nejeme nikto.
Čiže staršej varim "normlane" a mladšej robím 3x denne rôzne mäso na hocijaký spôsob.

riskoh
23. aug 2025

Spenatova,cesnacka,vajickova polievka, rezen so salatom, fasirka, granadir, francuzske zemiaky

evcagabi
23. aug 2025

U nas momentalne vedie suchy roztek a zemiaky 😅😅😅

petracandle
23. aug 2025

@anonym_autor *DETSKÉ

niky1234
23. aug 2025

Polievky vyvar, paradajkova a potom este kremove hoavne aby zeleninu nebolo vidno🙄🙄a druhe omackove vsetko ale bez zeleniny s tarhonou alebo ryzou, pecene zemiaky, rezen, spagety, palacinky,

lucia13022023
23. aug 2025

Polievky všetkého druhu - vyvar morčaci, slepačí, hovadzi, krémové polievky - brokolicova, hrachová, hokkaido, karfilovoa, sparglova...
Cestoviny miluje, mäso, ryby, zemiakové pyré, batatove.. Ale keby mam vybrať jedno jedlo ktoré najviac ľúbi, tak je to losos s naparenou brokolicou a zemiakovým pyré alebo Bolognese 🤗

luccija
23. aug 2025
@lucia13022023

Polievky všetkého druhu - vyvar morčaci, slepačí, hovadzi, krémové polievky - brokolicova, hrachová, hokkaido, karfilovoa, sparglova...
Cestoviny miluje, mäso, ryby, zemiakové pyré, batatove.. Ale keby mam vybrať jedno jedlo ktoré najviac ľúbi, tak je to losos s naparenou brokolicou a zemiakovým pyré alebo Bolognese 🤗

@lucia13022023 ako moja dcéra tiež dve top jedla losos, bolognske😜a ešte cestoviny s paradajkovou omáčkou a parmezán, mäso na akýkoľvek sposob

lucia13022023
23. aug 2025
@luccija

@lucia13022023 ako moja dcéra tiež dve top jedla losos, bolognske😜a ešte cestoviny s paradajkovou omáčkou a parmezán, mäso na akýkoľvek sposob

@luccija môj tiež miluje parmezan, na všetko mu to sypem🤣🤣🤣🤣

gladys_07
23. aug 2025

Rybie prsty, zemiaky, vajicka, syrove cestoviny, paprikas, mc donald samozrejme, pizza…velmi malo, velmi obmedzeny jedalnicek.

A potom pride zo skolky ze mali super obed a bol na duplu, ja citam na nete ze mali zelerovu polievku a spenatove lasagne a ide ma urvat 😂😂

tykat
23. aug 2025
@petamich

@petamich jemine, ten Mekac... si mi pripomenula. Toto boli moje deti ochotne zjest kedykolvek. Hlavne dcera ktora ako mala zila na suchych rozkoch a cestovinach. Ja netusim co do toho davaju ale vzdy to zjedli do poslednej omrvinky. A ked som sa ich pytala ako starsich ze preco, tak odpoved bola ze to vzdy a vsade chuti uplne rovnako a vedeli sa na tu chut pripravit.

slavka1988
23. aug 2025
@luckajozko21

Hokaido/spenatovu polievku s chlebovymi krutonami. Hocico len nech su tam krutony. Krutony s krutonami.
Halusky hocijake hocikedy, vela vela halusiek. Vajickove, cviklove,cuketove...
A cestoviny s hocicim, ale musi to byt labkova patrola alebo mimoni cestoviny. Ziadny iny tvar nema taky uspech.
Steak, pecene zemiaky a jogurtovy dresing
lososa ale musi byt na male kusocky a s jogurtom. Ked je vo vacsich kusoch, tak ho len ochutnaju
Kacka+lokse
Moj rocny sa ide zadrhnut za olivami a kyslou uhorkou 😀

@luckajozko21 prosím.recept na krutony s krutonmi 🤣🤣to ako u nás co si prosíš? Ryžu.....a co k tej ryži?.....mami ved ryžu 🤣

petamich
23. aug 2025
@tykat

@petamich jemine, ten Mekac... si mi pripomenula. Toto boli moje deti ochotne zjest kedykolvek. Hlavne dcera ktora ako mala zila na suchych rozkoch a cestovinach. Ja netusim co do toho davaju ale vzdy to zjedli do poslednej omrvinky. A ked som sa ich pytala ako starsich ze preco, tak odpoved bola ze to vzdy a vsade chuti uplne rovnako a vedeli sa na tu chut pripravit.

@tykat ja to tiez nechapem, akoze priznam sa aj ja si raz za cas dam a chuti mi to ale moje dieta, co obcas zje 5 ks suchych cestovin a staci mu, zje cely happy meal burger a hranolky len take fukoty 😂 asi na tom nieco bude, ze uz vedia ako to chuti a nic ich neprekvapi, spytam sa, ked bude starsi, ze co povie

marianarem
23. aug 2025

@anonym_autor Tak uplne naj top ma zial aj moj nezdrave veci - rybie prsty, parky, slaninku, klobasku, hranolky a sladke. Ale ma velmi rad aj domace masove gulky, strukoviny, rybu, quinou, indicke jedla s paneerom a omeletu.

princezna_bosorka
24. aug 2025

@anonym_autor chilli con carne (bez chilly), talianske cuketove / sparglove rizoto, placky zemiak-cuketa-mrkva, rajcinova polievka, gnocchi (suche oprazene na masle alebo s omackou - rajcina - syr, pecena zelenina (rajcina, cuketa, baklazan, cibula, cesnak) alebo syrova), lievance, pita / naan chleba, tilka masala, korma omacka, mango curry - s indickym syrom alebo masom, pizza (sunkova alebo margerita, idealne aj s kukuricou, pecene kuracie kridla / stehna), lievance, wafle...

kris_tin257
24. aug 2025

U nás deti zjedia všetko ale top sú špagety a pizza ale to ja doma nerobím tak aj preto im je to vzácne že keď niekde ideme a nič normálne nemajú tak pizza a špagety sú istota 😊

bielasovicka
24. aug 2025

Mac Donald 🤣

anonym_73f9df
24. aug 2025

Hranolky s kecupom
Reznik
Zemiaky
Rozok
Gulicky s mlieckom
Palcinky s nutelou
- ked aa ho oytam, na co ma chut, tak na cokoladu 😀

henka123123
24. aug 2025

Moji zjedia uplne vsetko okrem sladkych jedal...z tych len palacinky a puding vareny..

weleda123
24. aug 2025

Vyprážané hocičo 😂 tam jej nič nevadí. Inak má veľmi rada pečené kuracie stehno, paradajkovú omáčku s cestovinami, zeleninové fašírky, placky na XY spôsobov s lučinou, zeleninové halušky na XY spôsobov (väčšinou jej do nich schovávam zelelninu, ktorú za iných okolností nezje), no a miluje aj palacinky, svokrine pagáče, hranolky a čo ma pôvodne prekvapilo, chuti jej aj cesnačka. Inak, keď mi niečo nechce jesť, stačí že jej na to kydnem kečup a s tým zje fakt všetko. Podľa mňa, keby jej dovolím, tak kečup aj pije 😂😂

janulik2008
24. aug 2025

Spagety 🤣 to je top jedlo 🫠🤣

katulienkax
24. aug 2025

Moja spagety s morcadellom, rezen, pizza , hamburger, sackove cestoviny, tesco tottelliny 😀😭

64jarka64
25. aug 2025

@anonym_autor palacinky,lievance,topka sú tvarohové šišky,ryža a kurací rezeň,pečené kura,kura na paprike+halušky alebo kolienka

Strana
z2