Oplatí sa kúpiť hrniec na pomalé varenie?

lubica221
23. jan 2020

Ahojte aké máte skúsenosti s hrncom na pomalé varenie? Využívate ho? Oplatí sa ho mat doma? Ďakujem

bociandy
23. jan 2020

Ahoj, ja ho mam a podla mna je super. Vyuzivam ho hlavne na hovadzi vyvar a este na pripravu hovadzieho masa. Vecer donho vsetko nahadzem, rano najdem uvarene. Ak robim vyvar, zeleninu davam az rano. Niektori ludia sa cuduju, ze na co mi to je, preco nespravim maso radsej v tlakovom, ale o tom to nie je. Ide o zachovanie vsetkych zivin a vitaminov, kedze pomaly hrniec vari na nizsich teplotach (aspon to je moje chapanie). Taktiez poriadny vyvar z kosti sa musi robit dlho, na toto je ten hrniec perfisny.

lubica221
autor
23. jan 2020

@bociandy ďakujem a guláš alebo sviečkovu tam nezvyknes variť? Koľko litrovy hrniec máš?

andrea1815
24. jan 2020

@lubica221
@lubica221 aj ja ho mam je to super uz som aj gulas robila, rozne rozne jedla na sposob sote. Presne ako pise @bociandy vsetko tam das naraz zeleninu maso korenia a zapnes ja tiez vacsinou vecer a rano mas jedlo.
Gulas ked som robila prvy raz dokonca maso bolo urobene vsetko ok ale zemiaky co som davala naraz so vsetkym by som moxnoeste povarila. Je to super pomocnik

bociandy
25. jan 2020

@lubica221 Ahoj, svieckovu ani gulas som este nerobila, ale celkom si ma namotivovala, tak prave skusam svieckovu😀 Vecer bude hotova, dam potom vediet ako vysla. Hrniec mam 6litrovy znacka Crockpot.