Oplatí sa kúpiť kuchárske knihy Jamieho Olivera?
Ahojte 🙂 mate ich niekto doma? Varievate alebo varili ste z nich? Aké má recepty? Oplatí sa kúpiť niektorú od neho? Velmi rada varim, aj skusam nove recepty ci uz si sama vymyslim, alebo cerpam z internetu. Ked ho sledujem v tv alebo na yt tak vsetko vyzera chutne. Dakujem 🙂
Tiež mám jednu knihu doma, v živote som z nej nevarila. Drvivá väčšina receptov ktoré v nej sú obsahuje suroviny ktoré u nás v obchode nekúpim alebo im zriedkavo prípade to nemáme radi.
ja ich mám dokonca som na v...našla za zlomok ceny takže za mňa super dokonca jednu mám 2x ak chceš napis ss dohodneme sa
Nezvyknem varit podla knihy. Ja si radsej najdem video recept a podla toho idem.
Máme skoro všetky, muž podľa nich rád varí a vždy je to výborné. Ja varím skôr klasické veci, on ulietava na speci receptoch. Recepty, ktoré obsahujú niečo, čo nemáme radi vynecháva.
Mam doma dve, darcek, ale teda ja som z toho uvarila jeden jediny recept, to nie su normalne klasicke recepty, ale take ze polovicu ingrediencii nikdy doma nemam alebo ani v beznom obchode nekupim. Nic pre klasicke varenie, nenadchlo. Jedine v telke sa to dobre pozeralo s celou tou sou okolo 😂
Mam doma dve, darcek, ale teda ja som z toho uvarila jeden jediny recept, to nie su normalne klasicke recepty, ale take ze polovicu ingrediencii nikdy doma nemam alebo ani v beznom obchode nekupim. Nic pre klasicke varenie, nenadchlo. Jedine v telke sa to dobre pozeralo s celou tou sou okolo 😂
@katica06 ajntoto som potrebovala vedieť, že ako sú vyskladane tie recepty. Dakujem🙂 ja asi pôjdem do kníhkupectva a prelistujem si..
@modrahruska
Nezvyknem varit podla knihy. Ja si radsej najdem video recept a podla toho idem.
@cimage ja tiež nezvyknem, nemám doma žiadnu kuchárku.. resp.ottove hrnčekom recepty🤣 raz som z nej citala a stačilo mi, musím sa jej zbaviť. Tiež rada pozerám videa a potom uvarím, alebo na TV paprika a pod.
ked chces uzitocnu kucharku kup si tuto
https://www.pantarhei.sk/26156-ottova-rodinna-k...
Prípadne ja odporúčam profil jahodiss na insta. A ona má aj appku s receptami. Nájdeš tam zo všetkého.
Celkovo zväčša varím podľa insta, mám uložených niekoľko profilov alebo prípadne chatgtp mi pomôže.

Za mna je lepsie najst ho na internete ako inspiraciu a uvarit podla svojho. Mame jednu, uz dlho, bol to vianocny darcek ale ja by som taku kucharku nekupila.