icon

Oplatkovač od Magropom

123369
1. júl 2021

Prosím vás, máte niekto tento oblatkovač ? Ste s ním spokojný? Dnes mi konečne po 5 mesiacoch prišiel,čo je o to taký záujem. Čo sa týka stroju,ste spokojní? Manželovi sa moc nepozdáva, že je akýsi sfusovany😐 no mňa hlavne zaujíma, v živote som to neskúšala a ani nevidela ako sa to robí ,ale strašne som si ho chcela kúpiť, už v návode je popísané všetko možné,ako sa oblátky nemusia dariť, asi som si to predstavovala jednoduchšie.Rada by som počula vaše skúsenosti,ako sa vám darilo po prvý krát.Rada by som skúšala už teraz radšej 😀 buď chytím tréning, alebo ho budem o chvíľu predávať 🤣 A recepty čo sú k tomu sú dobré? Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
abbies
2. júl 2021

Ja mám svoj od nich tuším od roku 2003, napiekol tisíce oblátok, trubičiek. Kým som nemala deti, piekla som niekoľko tisíc kusov za sezónu, pre rodinu, kamošov, kolegov, známych. Ja som absolútne spokojná. Okrem toho, že ho po pečení vyčistím a navoskujem, nijakú inú údržbu za celé tie roky nepotreboval. Robievam hlavne trubičky, oblátky, párkrát som robila slané. Recepty používam tie, čo boli k stroju. Za mňa super.

123369
autor
2. júl 2021

@abbies veľmi pekne ďakujem a čím ho prosím ťa cistis? Ja som si od nich kúpila všetko príslušenstvo,a je tam taká kefka s dratikmi,to s tým ho mám vydrhnut? To asi doskriabem

abbies
2. júl 2021

@123369 normalne hubkou na riad, tou drsnou stranou, dam aj trochu jari a docistim zubkou kefkou. Potom postieram penu tou jemnou stranou hubky prec, kym nie je hubka cista. Este pozotieram pap. utierkou. Zapnem naplno, ked vypne spinac dam vceli vosk a necham vychladnut.

123369
autor
2. júl 2021

@abbies veľmi pekne ďakujem ❤️

adriana66
30. nov 2021

@123369 tiez zvazujem kupu, prosim aka bola cena?

123369
autor
30. nov 2021

@adriana66 Dala som zaň 340€ objednala som všetko čo k nemu ponúkajú,aj ten mechanizmus na zatváranie, lebo dá sa aj bez neho,ale ak ho nemáš,musela by si strašne tlačiť aby si spojila platne a Adi by si myslela pri tom stat. Takto pekne sedím, lebo s ním to krásne rovnomerne zatvorim. Je to mega stroj za tie peniaze odporúčam všetkými dvadsiatimi.😀

adriana66
29. dec 2021

@123369 dakujem uz som im napisala

ladybaby
8. dec 2022

@123369 a je náročné piecť oplátky na tom stroji? Musí to robiť dospelý, alebo zvládne to aj 12rocne dieťa? Nie je ťažké ho dvíhať? Pripadne riziko opálenia? A nie je veľmi hlučný? Ďakujem

martul
8. dec 2022

@ladybaby keď tam dáš hmotu a pritlačíš tak to zaškvrčí. Ja som si dnes objednala 276.00 eur a bude v marci. Ja pečiem roky, je to jednoduché, jedna dávka mi trvá 3,5 hodiny t.j. 210 oblatok.
Žerave sa tie platne ale tých sa nechytaš, skôr tá para čo vyfučí moze opáliť. 12 ročnému by som to nedala

123369
autor
8. dec 2022

@ladybaby náročné to nie je, len nie vždy sa darí, piekla som pred mesiacom a jedno cesto zarobené úplne paráda,a druhé total otras, myslela som, že ho vyhodim von oknom. Asi by som nedávala 12 ročnej piecť,ale každé dieťa je inak vyspelé 😀ak je šikovná... A popáliť sa môže, celý stroj je žeravy .Ja pracujem v rukaviciach.Hlucny nieje vôbec stroj,iba keď dáš cesto na platne syci . A dvíha sa ľahúčko,stroj sám o sebe je ťažký,ale otváranie je ľahučké.

hela_tn
8. dec 2022

@martul moja od 8 rokov robí oplátky a nie je problem..vydrží aj hodinu

ladybaby
8. dec 2022

@martul oki ďakujem. Áno, aj ja plánujem od nich objednávať, asi zajtra objednám. Moji rodičia mali taky stroj ešte po ich rodičoch, to riadne huci a je to veľmi ťažké dvíhať. Doteraz ho sestra používa. Čiže kľudne môže byť tento v bytovke kvôli hluku? A čo všetko k tomu objednať? A trubičky sa ako robia? Mne tiež v ponukovom liste spomínali marec. Ďakujem

ladybaby
8. dec 2022

@123369 a čím sa to vyberá? Nožom zboku? A trubičky si už robila?

martul
8. dec 2022

@ladybaby tenuckym dlhým nožom si to zboku pridvihem

martul
8. dec 2022

@ladybaby samozrejme že to môže byť v bytovke, ono to len tak zasyčí. Ja som si objednala len stroj a vosk na potretie. Trubičky som nerobila ale majú na to takú drevenú paličku, ten mechanizmus nemám, pre mňa je to zbytočné

martul
8. dec 2022

@hela_tn super, šikovná.

ladybaby
8. dec 2022

@martul a načo je presne ten mechanizmus? Na ľahšie otváranie? Alebo pripevnenie stroja ku stolu?

ladybaby
8. dec 2022

@martul prosím ta, ktorý tvar si mam vybrať oválny alebo okrúhly? Alebo je to úplne jedno? Ďakujem

123369
autor
8. dec 2022

@ladybaby áno, robím aj trubičky, vyzerá to zložito, ale vôbec, akurát to dosť páli,preto mám aj tie rukavice, kúpila som v DM také bavlnené. Ja osobne vyberám klasickým špáradlom,podviknem si to s ním,a krásne to ide odliepnut. Ja som si ku stroju objednala všetko čo ponúkali, už pri takom drahom stroji,to sú len drobné 😀

123369
autor
8. dec 2022

@ladybaby ja mám ten mechanizmus. Je to vlastne pripevnené na rukoväti a keď zatváras stroj tak si to s ním tak stlačíš a ono to zacvakne a drží to pekne samé zatvorené.Hlavne rovnomerne. Samozrejme je to na vás. Ja keď som išla objednávať hľadala som strašne veľa diskusi a práve v jednej toto opisoval pán a že je to veľmi dobrá vec. Tak som ani neváhala, určite to nie je zbytočné, určite 👍

ladybaby
9. dec 2022

@123369 prosím ta, ty máš okrúhlu alebo ovalnu formu? A to sa da na tom všetko robiť, sladké, slané oblátky aj trubičky robiť?

abbies
9. dec 2022

baby ja som k stroju od magropom dostala automaticky aj tú paličku na natáčanie trubičiek aj také podberátko, ktorým si to podvihnem... už to neposielajú so strojom?

martul
9. dec 2022

@ladybaby mám oválnu

123369
autor
9. dec 2022

@ladybaby ja mám okrúhlu formu,mne sa ovál nepáči ,a spravíš na nej aj trubičky aj slané, mám takúto, hádam to bude vidieť cez sáčok.

ladybaby
9. dec 2022

@123369 tak dnes som objednala stroj🙂. Ďakujem všetkým za rady!

enya00
9. dec 2022

@123369 ktory mas?depo ci ten profi?

123369
autor
9. dec 2022

@ladybaby budeš spokojná ,ja banujem, že som si ho nekúpila o 10 rokov skôr,pritom som ho vždy chcela, teraz mám maličké deti a veru moc sa mi nedá, keďže jedna várka trvá 3-5 hodín, záleží,ako sa darí 😬

ladybaby
9. dec 2022

@123369 my máme prísun oblatok od rodiny, ale 3 deťom je malo keď dostanú 100oblatiek🙂. Áno, pri malých deťoch je to ťažko, u nás konečne obdobie, že už to pojde🙂. Teším sa, snáď sa nám o rok bude dariť s pecenim🙂. Už rátam s tým, že najstarší snad trochu pomôže🙂

123369
autor
9. dec 2022

@enya00 len depo

123369
autor
9. dec 2022

@ladybaby mi sme si kupovali 150 oplatok,a zmizlo to ako nič,teraz išli ceny strašne hore. Nie je nad to si spraviť svoje a veeeela😍 mne prišiel stroj v júni a veru už som aj vypekala, chcela som do vianoc vyskúšať čo najviac ciest, niektoré som si musela poupratovať,aby som to k vianociam mala vycibrene. Ale aj tak sa koľko krát proste nedarí 🤷

Strana
z2