icon

Overený recept na keksíky, piškóty bez cukru

sima1415
10. apr 2019

Ahojte , viete mi poradiť nejaký recept na keksíky alebo piškóty či čajové pečivo ktoré je iba zo žĺtka ( nie z celého vajca) a bez cukru ? Chceme zahustiť stravu polročnej ale nechceme kupovať sladké pečivo ani to pre deti. Ďakujem 🙂

Strana
z2
ellieellie
11. apr 2019

@osky Tak to je potom jasné 🙂 smoothie je nápoj, ten je samozrejme riedky 😉 Ja som mala na mysli len mixnuté ovocie

osky
11. apr 2019

@ellieellie ale ja mixujem len ovocie.
No...musim to preskumat ked si to nabuduce urobim.v com je zadrhel u teba a v com u mna ked to mame odlisne🤔

ukulela
11. apr 2019

@sima1415 ja - ked som robila zeleninove prikrmy - tak po mesiaci som uz vzdy prihodila za lyzicku malu vlociek napr. alebo uvarila par kuskov - ozaj dve tri - styri - nejake bio cestoviny bezvajecne a tie prisupla a rozmixovala. takze v pohode mozes aj take. alebo aj kukuricne som mala, myslim ...
do vyzivy, ovocia vlocky (neskor aj do jogurtu), alebo som mala instatne kase od ravity - spaldovu, kukuricnu, ryzovu, hnusnu pohankovu - a pridala som do prikrmu trocha z nich na zahustenie, resp inu chut. maly bol plne kojeny, zacinala som od pol roka a po mesiaci som asi supla uz aj maso (pre istotu si to este pozriem, lebo teraz planujem tiez tak) - ale davala som malo, na zaciatok porciu velkosti kavovej lyzicky do prikrmu ... robila som to tak, ze som si pripravila viac a po takych malych porciach som zamrazila a potom tu kococku len supla do prikrmu.

sima1415
autor
12. apr 2019

@bobula46 ďakujem krásne 🙂

sima1415
autor
12. apr 2019

@ukulela vďaka za tip skúsim

Strana
z2