Pečenie na Veľkú noc

15. apr 2025

Už pečiete niečo na Veľkú noc? Linecké, perník, iné trvanlivé. alebo zákusky?

domkakvet
15. apr 2025

Chystam sa piect linecke kolaciky a este nieco by som upiekla, tak sa tiez necham inspirovat touto temou.

simsalabim
15. apr 2025

Nepeciem, upiekol mi Lidl tiramisu 😂 A dcera mozno upecie babovku vo forme velkonocneho zajka. To nam bohate staci.

13uzivatelka11
15. apr 2025

Idem piect Malinovo pistaciovu tortu a zrejme strúhaný tvarohový koláč s ovocím a špenátové kapsicky, ale kvôli tomu že máme v nedeľu menšiu oslavu a nie kvôli veľkej noci 😅

evcagabi
15. apr 2025

Nam chlap objednal 😊

januska12323
15. apr 2025

Nie ani nebudem, možno kúpim alebo niečo jednoduché upečiem.

lenka2710
15. apr 2025

Ja idem linecké, kávové zrnká, plnené košíčky a venčeky z odpalovaneho cesta, ale muz bude mať zároveň v nedeľu narodeniny, takže aj kvôli oslave, inak na Veľku noc pečiem max jeden rez

simca06022011
15. apr 2025

mne ostali suroviny z vianoc :DDDD takze musim nieco z kokosu (neviem co) a dcere urobim grilaz.. a bud spravim zltkove rezy, alebo si urobime nejaku maskrtu = necham sa tiez inspirovat. ziadne tradicne kolace nejdem robit, nejeme to.
Co sa tesime bude rolada syrova, upeciem k tomu "kolac", a salat, a to je asi vsetko :D

mia2906
15. apr 2025

Nič, ani by som nepiekla a aj tak sme na dovolenke. Snažíme sa čas s rodinou tráviť aktívne v prirode a nie pri rúre 😁

zuzanockamt
15. apr 2025

Máme objednanú krabicu zákuskov, ale to sa raz - dva zje. Takže aj piecť budem. Asi hrnčekové rafaelo a brownies. Návštevy neočakávame, len my blízka rodina budeme.

adik64
15. apr 2025

Planujem iba banan v cokolade s piskotami, to je moj oblubeny dezert 😀 A syrovu roladu, ta nesmie chybat

tana85
15. apr 2025

dnes som akurat urobila spaldove linecke abryndzove pracliky, zajtra este syrove. v talianskych potravinach mam vyhoiadnutu colombu pasquale. ak sa mi bude chciet tak v piatok ked ma u nas prsat cely den tak urobim zltkovy rez. jedlo chcem babu a spenatovo-lososovu roladu - nikdy som neskusila, celkom som zvedava ako sa podari. zvysok casu sa tesim na vylety s detmi, nemame v rodine zvyk velkonocneho vypekania, tak aj toto je uz vela

autor
15. apr 2025

Ja tiež veľmi nepečiem na Veľkú Noc. Nejak nemám rada tento sviatok. Jeden druh ak niekto príde a hotovo

katulienocka999
15. apr 2025

Predtým som piekla neviem koľko druhov ale teraz som si povedala,ze stačilo..urobím iba s deťmi linecke,aby sa zabavili a ja z nich vystresovala 🤣 a oblizprst a to je všetko 🙂

tetapetra
15. apr 2025

Objednala som. Pečiem kvaskovy mazanec a biely koláč,nebudem mať čas na zákusky.

alickapusinka
15. apr 2025

@simsalabim ani ja aj mne Lidl upiekol chladenu mandarínkovu tortu och je božska

kikapop
17. apr 2025

@zuzanockamt môžem poprosiť recept na hrnčekový koláč Rafaelo 🙂 ďakujem ☺️

zuzanockamt
18. apr 2025

@kikapop Takýto mám od kolegyne.