Už pečiete niečo na Veľkú noc? Linecké, perník, iné trvanlivé. alebo zákusky?
Nepeciem, upiekol mi Lidl tiramisu 😂 A dcera mozno upecie babovku vo forme velkonocneho zajka. To nam bohate staci.
Idem piect Malinovo pistaciovu tortu a zrejme strúhaný tvarohový koláč s ovocím a špenátové kapsicky, ale kvôli tomu že máme v nedeľu menšiu oslavu a nie kvôli veľkej noci 😅
Nam chlap objednal 😊
Nie ani nebudem, možno kúpim alebo niečo jednoduché upečiem.
Ja idem linecké, kávové zrnká, plnené košíčky a venčeky z odpalovaneho cesta, ale muz bude mať zároveň v nedeľu narodeniny, takže aj kvôli oslave, inak na Veľku noc pečiem max jeden rez
mne ostali suroviny z vianoc :DDDD takze musim nieco z kokosu (neviem co) a dcere urobim grilaz.. a bud spravim zltkove rezy, alebo si urobime nejaku maskrtu = necham sa tiez inspirovat. ziadne tradicne kolace nejdem robit, nejeme to.
Co sa tesime bude rolada syrova, upeciem k tomu "kolac", a salat, a to je asi vsetko :D
Nič, ani by som nepiekla a aj tak sme na dovolenke. Snažíme sa čas s rodinou tráviť aktívne v prirode a nie pri rúre 😁
Máme objednanú krabicu zákuskov, ale to sa raz - dva zje. Takže aj piecť budem. Asi hrnčekové rafaelo a brownies. Návštevy neočakávame, len my blízka rodina budeme.
Planujem iba banan v cokolade s piskotami, to je moj oblubeny dezert 😀 A syrovu roladu, ta nesmie chybat
dnes som akurat urobila spaldove linecke abryndzove pracliky, zajtra este syrove. v talianskych potravinach mam vyhoiadnutu colombu pasquale. ak sa mi bude chciet tak v piatok ked ma u nas prsat cely den tak urobim zltkovy rez. jedlo chcem babu a spenatovo-lososovu roladu - nikdy som neskusila, celkom som zvedava ako sa podari. zvysok casu sa tesim na vylety s detmi, nemame v rodine zvyk velkonocneho vypekania, tak aj toto je uz vela
Ja tiež veľmi nepečiem na Veľkú Noc. Nejak nemám rada tento sviatok. Jeden druh ak niekto príde a hotovo
Predtým som piekla neviem koľko druhov ale teraz som si povedala,ze stačilo..urobím iba s deťmi linecke,aby sa zabavili a ja z nich vystresovala 🤣 a oblizprst a to je všetko 🙂
Objednala som. Pečiem kvaskovy mazanec a biely koláč,nebudem mať čas na zákusky.
@simsalabim ani ja aj mne Lidl upiekol chladenu mandarínkovu tortu och je božska
@zuzanockamt môžem poprosiť recept na hrnčekový koláč Rafaelo 🙂 ďakujem ☺️
@kikapop Takýto mám od kolegyne.
Chystam sa piect linecke kolaciky a este nieco by som upiekla, tak sa tiez necham inspirovat touto temou.