icon

Plníte palacinky?

zeldia
27. jún 2023

Či prosim plníte palacinky? Nutela orechy na vrch šľahačka, dzem orechy alebo aj kokos a na vrch šľahačka, nutela banán, ešte občas na šľahačku lentilky.
Čo dobre dávate pre zmenu?

Strana
z2
jana_eyre_2
27. jún 2023

Ja milujem palacinky len s grankom.. 😂 ako decko som iné nejedla a teraz mi ani iné nechutia..

gabika128
27. jún 2023

@zeldia u nás väčšinou iba s tvarohom, keďže to máme ako normálne jedlo z ktorého sa chceme najesť. Veľa tvarohu, džem, ovocie 😊

zeldia
autor
27. jún 2023

@bolarazjedna mnam toto poznám zo školskej jedálne to bolo také dobre ta pena asi vyskúšam aj keď ja surové vajcia nemusim ale normalne si pamätám chut tej peny 😊

gabym
27. jún 2023

@zeldia ja mám rada aj s pudingom

aalt
27. jún 2023

@zeldia Nutela vacsinou vyhrava. K palacinkam jeden vtip: Drahy, kolko ti dam palaciniek?
Daj mi tak ako sebe ...
Si sa nejak rozzral ...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
28. jún 2023

@zeldia na sladko mam rada klasicke s lekvarom, obcas naplnim aj nutellou a na slano mam rada so sunkou a syrom.

aalt
28. jún 2023

Mimochodom aj lokse sa daju na sladko ... mnam ...

eliska13
28. jún 2023

@elizabet173 veď 9 je normálny počet či nie?🙂)
Plním pudingom navrch maliny, alebo podusene ovocie.Najolubenejsie sú so zmrzlinou, banánom, lupienky mandlí.Niekedy slaný karamel, Nutella či domáci dzem

ibrunova
28. jún 2023

Ja plním mletým mäsom a dávam zapiecť s paradajkovou omáčkou.
Alebo plním bryndzou.

tosomja
28. jún 2023

@aalt s maslom, slivkovym lekvárom a makom.

eff007
28. jún 2023

@zeldia dzem (idealne malinovy) a nasekane nasucho oprazene vlasske orechy. Nutela je na mna prilis sladka, ale deti ju zboznuju...

meca
28. jún 2023

@mb2021 môžeš dat presne aký podiel čoho. Ďakujem

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
79viktoria79
3. júl 2023

moje deti lubia škoricove,alebo uvarim puding do toho maslo a tym plním,nutelu nelubim je moc sladka,to skor dzem

zupka33
3. júl 2023

U nas idu ci sladke palacinky,a lebo palacinky na slano. Uz som ich asi plnila vsetkym moznym heh. Jednoducho podla aktualnych poziadaviek

Strana
z2