Môžem dať zamraziť takýto krém do torty?

h2
20. aug 2023

Krém mascarpone + šľahačka + roztopená čokoláda + Nutela? Ďakujem.

stefi_k
20. aug 2023

Samostatnu plnku nie.

h2
autor
20. aug 2023

@stefi_k ☹️ Ďakujem za odpoveď.

daniela2202
20. aug 2023

@h2 fúúú.... bude grcka

h2
autor
20. aug 2023

No, takže idem dnes piecť ďalšiu tortu, nech to miniem. Kolegovia sa potešia. Neviem, prečo som toho krému toľko narobila. ☹️

ivanavin
20. aug 2023

Úplne normálne som takúto podobnú plnku zamrzila, rozmrazila, použila, nikomu nič nebolo 😃

h2
autor
20. aug 2023

@ivanavin Fakt? Ja bežne mrazím maslovo pudingovú, tiež sa mi jej viackrát podarilo urobiť viac. S tou nie je problém. Takáto s mascarpone a šľahačkou mi zvýšila prvýkrát a celkom dosť. Pravdupovediac, nechce sa mi dnes zase piecť a vyhodiť mi to je ľúto. Tak skúsim zamraziť a keď tak vyhodím potom. 😁

ivanavin
20. aug 2023

@h2 áno ja často robievam Pavlvu tortu, dávam tam krém šľahačka+ smotanová nátierka /mascarpone+ cukor.... Keď zvýši, zmarazim, rozmrazim keď potrebujem, použijem, úplne v pohode 🙂 jedli to rozmrazené už aj fajnovejší ľudia a nesťažovali sa na žiadne žalúdočné problémy 😉

h2
autor
20. aug 2023

@ivanavin Veľmi pekne ďakujem. 😘

ivanavin
20. aug 2023

@h2 rado sa stalo 🙂