Poraďte kuchynský robot
Žienky viete mi odporučiť nejakého dobrého pomocníka do kuchyne?
@mata1001 odporucam, je super 🙂
@lusyc nestruha, ale pripravuje domace cestoviny ma vela nadstavcov
Skusali sme dnes mlieť masko - bravčové pliecko a kúsok hovädzieho do toho, bez problémov.
bosch a aspon 900W, cim viac W tym lepsie, a volitelne prislusenstvo, vyberies sipodla potreby...
ja mam Kenwood KVL8400, 1700W, maximalna spokojnost.....po 15 rokoch som vymenila Bosch Mum, hoci aj ten stale fici, ale 500W a 1700W je rozdiel.....prioritu som mala celokovove prevody a min.1000W....ked som uvidela tento Kenwood v Metre v akcii, ani som nezavahala...a prislusenstvo kupujem postupne podla toho ci mi ho treba, alebo nie....
Tak treba vedieť aj cenový limit a na co to človek chce. Je rozdiel kúpiť Bosch za 220€, kenwood za 500€, alebo Kitchen Aid za 1000€. Jasne, že nebudú mat rovnaký výkon. Ale ak potrebujem občas niečo urobiť, stačí aj lacnejší. Ak vypekam väčšie chleby a torty každý týždeň, vezmem niečo výkonnejšie
@luxus10 ma 600W a čakám, že budú fungovať všetky nadstavce, ktoré boli v balení, myslím, že nič nehorázne. Ale asi som sa mala poučiť, keď som mala 1200 W Etu gratus za veľké peniaze, že všetky nadstavce teda nefungujú, tam fungoval iba šľahač, miesič a mixér. Strúhadlá všetky typy a mlynček na mäso tiež nefungovali, bolo to v jednom balení. Ono sa moc neoplatí si dokupovávať príslušenstvo. Takže nie je to asi len o Wattoch a o značke. Veď našim mamám a babkám Ety fungovali celý život a fungujú ďalej. Túto Boschku mi odporučila kolegyňa.
ahojte, chcem sa opytat ci sa oplati kupit do domacnosti kuchynsky robot. mala som sviatok a dostala som obvalku, nech si nieco kupim. ked ze casto peciem a varim, chcela by som robota, ktory by mi ulahcil niektore veci pri vareni. podla coho ho vybrat okrem ceny? vobec sa v tom nevyznam.
@arasidka123 ja mám Klarstein Bella Robusta (celokovové telo) a funguje super ... ak by si brala od Klarstein tak môžeš využiť aj celoročnú 10% zľavu od Lulus Bakery - lulusbakery10
@domcci72 podľa mňa oplatí, aj pre necukrára. Mám Bosch 4880, teraz by som už kúpila Bosch 55761, ale v čase keď som vyberala ja, bol skoro dvojnásobný rozdiel v cene. Ide skoro denne, kysnuté cestá niekoľkokrát týždenne, piškótové cestá a krémy príležitostne, strúham zeleninu, meliem zemiaky, smothies, odšťavujem citrusy, meliem mäso (už viem ako správne zložiť mlynček). Vyberala by som, okrem požadovaného príslušenstva, aj podľa Wattov a zloženia stroja - plastové vs. kovové prevody.

@elief takže aj hovadzinu pomelie? Lebo mlyncek na mäso zo 4 rady mi akurát v komore zavadzia, vôbec nemelie a celý bol od mäsa a šťavy z neho zababrany, ked som ho skúšala. No, nepoužiteľný. To ozaj lepší je ručný storočný po babke.