icon

Poraďte kuchynský robot

arasidka123
2. nov 2020

Žienky viete mi odporučiť nejakého dobrého pomocníka do kuchyne?

lusyc
2. nov 2020

@elief takže aj hovadzinu pomelie? Lebo mlyncek na mäso zo 4 rady mi akurát v komore zavadzia, vôbec nemelie a celý bol od mäsa a šťavy z neho zababrany, ked som ho skúšala. No, nepoužiteľný. To ozaj lepší je ručný storočný po babke.

elief
2. nov 2020

@lusyc môj áno, má 900 wattov, pokrájané mäso na kocky veľké pekne zomelie...

bambuslienka
2. nov 2020

@mata1001 odporucam, je super 🙂

dajna8
3. nov 2020

@lusyc Bosch, aj Kenwood ti pomelie mäsko bez problémov. Ja už len tak robím 🙂

monika2605
3. nov 2020

@lusyc nestruha, ale pripravuje domace cestoviny ma vela nadstavcov

hettinka
3. nov 2020

Skusali sme dnes mlieť masko - bravčové pliecko a kúsok hovädzieho do toho, bez problémov.

luxus10
3. nov 2020

bosch a aspon 900W, cim viac W tym lepsie, a volitelne prislusenstvo, vyberies sipodla potreby...

luxus10
3. nov 2020

@lusyc ale co cakas od 500w robota?

katren
3. nov 2020

ja mam Kenwood KVL8400, 1700W, maximalna spokojnost.....po 15 rokoch som vymenila Bosch Mum, hoci aj ten stale fici, ale 500W a 1700W je rozdiel.....prioritu som mala celokovove prevody a min.1000W....ked som uvidela tento Kenwood v Metre v akcii, ani som nezavahala...a prislusenstvo kupujem postupne podla toho ci mi ho treba, alebo nie....

hettinka
3. nov 2020

Tak treba vedieť aj cenový limit a na co to človek chce. Je rozdiel kúpiť Bosch za 220€, kenwood za 500€, alebo Kitchen Aid za 1000€. Jasne, že nebudú mat rovnaký výkon. Ale ak potrebujem občas niečo urobiť, stačí aj lacnejší. Ak vypekam väčšie chleby a torty každý týždeň, vezmem niečo výkonnejšie

lusyc
3. nov 2020

@luxus10 ma 600W a čakám, že budú fungovať všetky nadstavce, ktoré boli v balení, myslím, že nič nehorázne. Ale asi som sa mala poučiť, keď som mala 1200 W Etu gratus za veľké peniaze, že všetky nadstavce teda nefungujú, tam fungoval iba šľahač, miesič a mixér. Strúhadlá všetky typy a mlynček na mäso tiež nefungovali, bolo to v jednom balení. Ono sa moc neoplatí si dokupovávať príslušenstvo. Takže nie je to asi len o Wattoch a o značke. Veď našim mamám a babkám Ety fungovali celý život a fungujú ďalej. Túto Boschku mi odporučila kolegyňa.

lusyc
3. nov 2020

@hettinka 👍

luxus10
3. nov 2020

@lusyc 🙂
ja som myslela W u bosch, neporovnavam stroje....kedze ich porovnat neviem....
no ale s etou teda paradna skusenost....

domcci72
18. mar 2021

ahojte, chcem sa opytat ci sa oplati kupit do domacnosti kuchynsky robot. mala som sviatok a dostala som obvalku, nech si nieco kupim. ked ze casto peciem a varim, chcela by som robota, ktory by mi ulahcil niektore veci pri vareni. podla coho ho vybrat okrem ceny? vobec sa v tom nevyznam.

dzejsik
18. mar 2021

@arasidka123 ja mám Klarstein Bella Robusta (celokovové telo) a funguje super ... ak by si brala od Klarstein tak môžeš využiť aj celoročnú 10% zľavu od Lulus Bakery - lulusbakery10

hettinka
18. mar 2021

@domcci72 oplatí, ja v tom mojom robím všetky cesta, mäso meliem, orechy struham... paráda. Škoda, zze som toľko váhala s kupou. Mám Bosch MUM5.

lusyc
18. mar 2021

@domcci72 podľa mňa oplatí, aj pre necukrára. Mám Bosch 4880, teraz by som už kúpila Bosch 55761, ale v čase keď som vyberala ja, bol skoro dvojnásobný rozdiel v cene. Ide skoro denne, kysnuté cestá niekoľkokrát týždenne, piškótové cestá a krémy príležitostne, strúham zeleninu, meliem zemiaky, smothies, odšťavujem citrusy, meliem mäso (už viem ako správne zložiť mlynček). Vyberala by som, okrem požadovaného príslušenstva, aj podľa Wattov a zloženia stroja - plastové vs. kovové prevody.

elief
18. mar 2021

@domcci72 ja mám tiež Bosch mum 5, je to skvelý pomocník

danka808
19. mar 2021

@domcci72 tiez rozmyslam , ze si nejaky zadovazim, len neviem aky. Nechcem nic predrazene, no tie ceny co som videla sa mi zdali dost vysoke :/

domcci72
22. mar 2021

@dzejsik @lusyc @elief baby prosim vas a cenovo su na tom ako ,tie ktore mate?
@danka808 no ja som nasla jeden pekny ale stal skoro 200€ a to mi je luto dat tolko za to, chcem nieco lacnejsie, nebudem to pouzivat kazdy den

lusyc
22. mar 2021

@domcci72 ja som svoj kupovala už dávno, 2,5 roka dozadu a stál 118€.

domcci72
22. mar 2021

@lusyc a nevies ci sa da este kupit alebo je to uz starsi model?

lusyc
22. mar 2021

@domcci72 da sa ešte kúpiť aj recenzie pozrieť.

dzejsik
22. mar 2021

@domcci72 ten môj (Bella Robusta) nový 189, momentálne v akcii za 129 a keď k tomu hodíš ten kód od Lulus tak ešte 10% stiahne (čiže 12,90€)

elief
22. mar 2021

@domcci72 ja už ho mám cca 8 rokov, stal 250€ aj z bohatým príslušenstvom, ako je to teraz neviem...

danka808
23. mar 2021

@domcci72 ni neiktore su fakt drahe, ale zase maju vela vela prislusenstva, ja by som chcela taky, co ma aj mlyncek na maso.Nasla som jeden, ale ta cena mi pretocila oci :/ musim hladat dalej. Ty vies aky chces, ci nie?

domcci72
24. mar 2021

@elief to je vela penazi :/ chcem nieco do max 150€
@danka808 no nieco mi hovor, taky, co sa mi paci stoji 220€, ale je fakt , ze ma vsetko mozne,od mlynceka cez smoothie nadobu az po mlyncek na maso

elief
24. mar 2021

@domcci72 áno je to dosť... Má bohaté príslušenstvo tiež...

dzejsik
24. mar 2021

@danka808 s mlynčekom je Klarstein Lucia Rossa za 149€ a ktomu si uplatniť tú zľavu 10% ... má ho kamoška už vyše roka a spokojná

danka808
25. mar 2021

@domcci72 ja som vcera hladala a nasla som dost vela robotov od 99€ až po 289€. Nasla som aj taky s mlyncekom na maso a ten sa mi veru velmi paci, no stoji viac ako som mala v plane minut. Ale velmi ma zaujal prislusenstvom.